StoryEditorOCM
TV&RealityLJUBAVNA DRAMA

Imoćanka iz ‘Superpara‘ Danijela Dragović o prekidu sa sugrađaninom Josipom Ajdukom: Prevario me milijun puta!

Piše I. P.
5. ožujka 2024. - 10:06

Josip Ajduk i Danijela Dragović natjecali su se u prvoj sezoni "Superpara". Nakon showa otišli su živjeti u Njemačku, a onda se ljubavni par iz Imotskog vratio u Hrvatsku. Živjeli su u Makarskoj, a Josip je nedavno priželjkivao svadbu s Danijelom.

Ovaj vikend Josip je iznenadio javnost objavivši na svom Instagramu da su on i Danijela prekinuli. Jučer je dao izjavu za 24sata kako "Danijela njega nije ostavila već je on nju izgubio zato što joj nije dao dovoljno pažnje u zadnjih godinu dana".

Sad se u izjavi za RTL oglasila i Danijela. 

- Ja sam prekinula s njim i da, preko poruka. On je bio na poslu. Dogodila se situacija. Družila sam se s prijateljem od sestre koji ima 17 godina. Josip ga zna, družili su se. Nije netko nepoznat. Josip je ljubomoran na njega. Misli da mi je netko napunio uši protiv njega. Meni je Josip poslao poruku da ne bi on prekinuo sa mnom zbog toga kad dođe doma i onda sam ja ostavila njega. Sastavila sam mu zadnju poruku da su to moje želje. Uživo smo isto pričali. Mirno smo razgovarali. Rekla sam mu svoje želje. Normalno da mi je teško i da sam plakala u četiri zida. Meni je u glavi da se fokusiram samo na sebe. Ja želim da bude gotovo i jedino što može ispoštovati je da me pusti na miru - rekla je pa dodala:

- Ne želim reći ništa ružno o njemu. Mogu neke stvari zadržati za sebe. Skupa smo sedam godina. Nakupilo se dosta toga. Imala sam traume iz djetinjstva oko kojih mi nije pomogao. Živjeli smo zajedno i sve, ali kad bismo se svađali, spominjao je moje traume, moje roditelje, manipulirao je. Smatram da je manipulator i da i sad manipulira.

image

Danijela Dragović i Josip Ajduk

Rtl Promo/

Rekla je kako je duže vrijeme planirala prekinuti njihovu ljubavnu vezu.

- Kad sam razmišljala o prekidu, govorila sam si da smo dugo zajedno, sedam godina. Pola godine sam razmišljala o tome da ga ostavim. Vidjela sam da sam izgubila sebe. Vidim kakva sam u društvu s njim, a kakva sam s prijateljima i sestrama. On svaku moju sreću potiskuje na neki način. Ako se glasno smijem, kaže mi da se stišam - rekla je.

Danijela se sada, kako kaže, želi posvetiti sebi.

- Mislim da je trenutak da gledam sebe. Ne ostavljam ga radi treće osobe. Želim imati mir nakon toliko godina. Želim poraditi na sebi, biti sretna jer ja već dugo u ovoj vezi nisam dugo sretna. Znam i ja imati svojih ružnih dana, biti bahata, ali to je s nekim razlogom. Sad smo trenutno blokirani jedno drugome. Poslao mi je kilometarsku poruku u kojoj prvo kaže da me voli, a onda u sljedećem trenutku mrzi. Ponovno se služi manipulacijom - ispričala je.

Dodala je i kako nikada nije prevarila Josipa, dok on nju je.

- Nisam ni pomislila na to. Izlazim čista obraza. On mene je milijun puta. Misli da ne znam, ali sve znam. Sve su se te cure meni javile. On već ima drugu djevojku. Na nekoliko dana je otišao s njom, a tvrdio je da me ne vara s njom. Prije nego što je otišao s njom slao mi je poruke: ‘Oprosti, popravit ću se‘ i na kraju ode s njom. Zajedno u apartmanu snimaju za društvene mreže - ispričala je.

Dodala je i kako će s Josipom još neko vrijeme dijeliti stan, a onda će se on odseliti.

Danijela je izbrisala sve fotografije sa svog Instagrama, a Josip njihove zajedničke.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 21:59