StoryEditorOCM
ShowbizU TEŠKOM JE STANJU

Tyson otkrio misteriozne zdravstvene probleme Jamieja Foxxa: ‘Mislim da je to u pitanju - tako su mi bar rekli...‘

Piše scena sd
23. svibnja 2023. - 13:34

Iako se prvo pričalo da je holivudski glumac Jamie Foxx u bolnici jer je proživio misterioznu zdravstvenu situaciju, sad bivši boksač Mike Tyson tvrdi da je glumac doživio moždani udar, piše Story.

Foxx je već tjednima u čikaškoj medicinskoj ustanovi, koja je specijalizirana za liječenje odraslih s "teškim i složenim stanjima", a među njima su i moždani udari.

Tijekom pojavljivanja u podcastu Valuetainment, Tyson je rekao o Jamieju: "Ne osjeća se dobro. Rekli su da je moždani udar. Nemam pojma što mu se dogodilo."

Jamie, rođen kao Eric Bishop, snimao je akcijsku komediju "Back In Action" s Cameron Diaz u Atlanti prije nego je završio u bolnici. Njegova kći Corinne bila je među posjetiteljima koji su mu došli u centar za fizičku rehabilitaciju tijekom vikenda.

Ustanova u kojoj je Foxx smatra se najboljim rehabilitacijskim centrom u zemlji, gdje se liječe "najteža, složena stanja". Specijalizirana je za liječenje teških stanja poput moždanog udara, traumatskih ozljeda mozga i ozljeda leđne moždine.

Corrine je prije 11 dana tvrdila da njen tata nije u bolnici te da mu se trenutno pruža "najbolja njega", zbog čega je na putu prema oporavku.

Izvori su prenijeli da Foxx ima visoki krvni tlak te da je sretan što je živ: "Jamie je pretrpio ozbiljnu medicinsku epizodu i trebala mu je hitna pomoć. Danima je bilo neizvjesno i morali su ga oživljavati. Ima sreće što je živ", ispričao je izvor.

Članovi produkcije filma koji je Foxx snimao rekli su da se glumac na setu ponašao problematično.

"Nije bilo zabavno biti u njegovoj blizini, pogotovo za Cameron. No čini se da je postojao dobar razlog za to", ispričao je izvor.

Podsjetimo, Foxx je prije sedam godina posjetio Hrvatsku, a dvojica pijanih gostiju u dubrovačkom restoranu izvrijeđali su ga na rasnoj osnovi.

"Pijani su, došli su do stola i napali nas, Hrvati. ‘Motherfucker, Ni**er‘, govorili su", napisao je na InstaStoryju Jamie.

Osoblje restorana je brzo udalji problematični dvojac, a reagirala je i policija, koja ih je uhitila. Foxx je potom govorio da mu je u Hrvatskoj bilo prelijepo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 07:39