StoryEditorOCM
ShowbizKULOARI BRUJE

Susjede otkrile: Melina nije krila dečka, htjela je da Džinović sazna da ga vara! Dovozio ju je u teretanu, svi su znali

Piše SCENA SD
6. travnja 2024. - 07:00
Melina, bivša Džinović, vratila je djevojačko prezime Galić.Navodno ljubi biznismena koji je ‘pun ko brod‘Instagram

Nakon razvoda od Harisa Džinovića, modna kreatorica Melina se preselila u luksuzni kompleks u Beogradu, u kojem je susjedi rijetko viđaju, ali o životu svoje nove susjede sve znaju, piše nova.rs.

Naime, bračni par je službeno razveden, a naveliko se šuška da Melina ima novog dečka, što je svojim izjavama potvrdio i Haris rečenicom da "prevareni muž posljednji sazna".

U novom Melininom susjedstvu, u kafiću gdje se ispijaju kave, neki se građani prave da ne znaju za koga ih novinari pitaju, prenosi nova.rs, iako su na stolovima tabloidi s Melinom na naslovnoj stranici.

"Ona je u vanjskoj zgradi, pa ne mora prolaziti kroz centar kompleksa da bismo je nužno viđali, ali smo je sretale. Žena izgleda prelijepo i bez šminke. Nedavno je unosila neke sitnice za uređivanje doma“, otkrila je jedna sugovornica, te dodala:

"Viđali smo Đinu, njenu kći, kako dolazi ovdje. Nju znamo s društvenih mreža. Sina nismo viđali, možda ga ne bismo ni prepoznali. Ali, čitale smo da on ne komunicira s majkom, tako je makar Haris rekao“ - ispričale su djevojke iz susjedstva bivše supruge Harisa Džinovića, čiji je razvod prilično odjeknuo i izazvao veliki medijski interes.

image

Melina i Haris Džinović u Dubrovniku dan prije vjenčanja,10. srpnja 2014.

Tonci Plazibat/Cropix

U obližnjoj trgovini također su potvrdili da su Melinu vidjeli nekoliko puta.

"Doselila se ona, kažu, prije nekoliko mjeseci, ali nije česta mušterija. Svraćala je po vodu i tako neke sitnice. Bila je skockana, zamirisala cijelu radnju parfemom kad je ušla. Jako je lijepa, a što je bilo između nje i Harisa, nismo pitali“, prepričava trgovkinja za Blic.

Djevojka koju su novinari sreli u prolazu, pak, ustvrdila je da se za Melininog dečka znalo i ranije, dok ona nije doselila u luksuzni kompleks.

"Po gradskim kuloarima se znalo da ona ima dečka. Ona je to i sama pričala, nije krila. Svi u teretani gdje trenira su znali! On ju je dovozio na treninge. Mislim da je ona to i pričala javno s planom da sve dođe do Harisa. Ovdje sam je vidjela dva puta otkad je došla, ali tog čovjeka ne. Kažu da je neki biznismen i da je pun kao brod“, ispričala je novinarima djevojka, koja je željela ostati anonimna, jer poznaje neke djevojke koje poznaju bivšu suprugu Harisa Džinovića, koja se za njega udala u Dubrovniku 2014. godine.

image

Melina i Haris Džinović snimljeni u Beogradu 2015. na vjenčanju Severine i Igora Kojića

Danijel Soldo/Cropix

"Poznajem žene s kojima je išla na putovanja. Znam da Haris njih krivi što je Melina počela izlaziti i što ga je ostavila, ali ja ne mislim tako. Melina je željela družiti se s različitim ljudima, izaći iz kuće. Ranije su djeca bila mala, bila je njima posvećena“.

Gospođa iz frizerskog salona je rekla da ne brine za Melinu, koliko za Harisa, piše Blic.

"Mislim da je on povrijeđen, iako govori da nije i da ga nije briga. Nju vjerujem da nije briga. Ona je mislila kuću ostaviti djeci, ali je sada bijesna zbog Harisovih izjava. Unovčit će ona razvod!“, zaključila je frizerka.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. travanj 2024 07:02