StoryEditorOCM
ShowbizČUDESNI LIJEK

Lijek djeluje! Slavna voditeljica Oprah Winfrey (69) priznala kako je stesala struk kojim je zadivila sve na premijeri

Piše SCENA SD
14. prosinca 2023. - 15:46

Oprah Winfrey je prošloga tjedna zadivila sve na premijeri filma "Boja purpura" (‘The Color Purple‘) svojom novom nevjerojatnom figurom koju je istaknula u ljubičastoj haljini pripijenog kroja koju potpisuje Dolce & Gabbana. Danima su se svi pitali kako je Oprah to postigla, a sada je slavna voditeljica objasnila sve o tome u intervjuu za People.

image

Oprah Winfrey i  Steven Spielberg na premijeri filma "Boja purpura"

Frederic J. Brown/Afp
image

LOS ANGELES, CALIFORNIA - DECEMBER 06: (L-R) Oprah Winfrey and Steven Spielberg attend the World Premiere of Warner Bros.‘ "The Color Purple" at Academy Museum of Motion Pictures on December 06, 2023 in Los Angeles, California. Leon Bennett/Getty Images/AFP (Photo by Leon Bennett/GETTY IMAGES NORTH AMERICA/Getty Images via AFP)

Leon Bennett/Getty Images Via Afp

Oprah Winfrey (69), poznata voditeljica talk showa, priznala je kako je koristila lijek kako bi smršavjela. 

"Sada ga koristim onako kako osjećam da mi treba, kao alat da upravljam jo-jo efektom“, rekla je Oprah novinarima o lijeku.

"Činjenica da u mom životu postoji medicinski odobren lijek za kontrolu težine i koji mi pomaže da ostanem zdrava, pruža mi olakšanje. Kao dar je, a ne nešto što bih skrivala i zbog čega bi me ponovno ismijavali“, rekla je a zatim dodala: "Apsolutno mi je dosta da me drugi posramljuju, a posebno ja sebe.“

image

Oprah Winfrey

Leon Bennett/Getty Images Via Afp

U intervjuu za People Oprah nije otkrila koji je točno lijek uzimala niti radi li se o lijeku za dijabetes tipa II, Ozempicu, koji je posljednjih mjeseci postao omiljen među slavnim osobama.

Podsjetimo: slavna voditeljica je u rujnu bila domaćin panela Oprah Daily "The Life You Want Class: The State of Weight" gdje je raspravljala o problemima s debljinom te se otada pozabavila i vlastitom težinom.

image

Tyler Perry i Oprah Winfrey 

Frederic J. Brown/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. svibanj 2024 04:42