StoryEditorOCM
ShowbizISKRENA O SVEMU

Nikolina Pišek priča o svemu, talk showu ‘Žene‘ kojeg će voditi, najbolnijem razdoblju u životu: Nemam obiteljsku podršku! Morala sam preuzeti stvar u svoje ruke i doslovno spašavati zdravu glavu

Piše Željka Stanković/Gloria
7. rujna 2022. - 11:22
‘Mnogi su se ponašali kao lešinari. Pretpostavljam da je to zato što sam žena, koja se na brdovitom Balkanu i dalje tretira kao objekt koji treba iskorištavati dok za to ima energije‘Marko Miščević/Cropix

Vjerujući da se sudbina već dovoljno poigrala s njezinim životom, nakon što se u veljači 2021. s kćerkicom Unom Sofijom otrovala ugljičnim monoksidom u njihovom zagrebačkom stanu, a sedam mjeseci kasnije ostala bez oca Ivana, voditeljica Nikolina Pišek je zajedno sa suprugom, beogradskim povjesničarom umjetnosti Vidojem Ristovićem, počela kovati planove o sretnijoj budućnosti.

Puni entuzijazma počeli su uređivati novi dom u podsljemenskoj zoni od 400 četvornih metara u koji su se trebali useliti početkom srpnja, piše Gloria.

No, njihovi planovi prekinuti su 8. svibnja, kada je Vidoje iznenada umro u dobi od 44 godine. Brojni mediji u regiji nisu štedjeli pokojnika, a još manje Nikolinu, koju je vijest o preranom odlasku supruga zatekla u Zagrebu.

Zbog raznih napisa o...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 18:25