StoryEditorOCM
Showbizmarko ciboci

Najstroži član žirija ‘Plesa sa zvijezdama‘ u zagrljaju jedne posebne dame, fotografijom je sve raznježio

Piše Scena SD
25. svibnja 2023. - 07:00

Marko Ciboci se odavno etablirao kao najstroži i najzahtjevniji član žirija showa "Ples sa zvijezdama" i upravo zbog takvog stava u emisiji na mnoge ostavio dojam suzdržane, hladne i nepristupačne osobe.

No kako vrijeme odmiče, stječe se dojam da je Marko našao put do srca mnogobrojne publike. Kao da su "prokljuvili" da se iza "kamenog" lica sa suzdržanim osmijehom krije - veliko srce.

A srca svojih pratitelja na društvenim je mrežama osvojio fotografijom koja je nastala u studiju Nove TV nakon završenog finala "Plesa sa zvijezdama".

image

Marko Ciboci i Rita Cuccurin

Instagram

- Najpoznatija nona u RH, veliki respekt - napisao je uz fotografiju na kojoj Ciboci pozira zagrljen s jednom gospođom.

Radi se o Riti, baki pobjednika Marca Cuccurina koji nikad nije skrivao da je posebno vezan za nju jer je živio s njom nakon majčine smrti.

- Nona je moja druga majka i ne bih mogao podnijeti da joj se nešto sada desilo, a vjerujte dao sam svaki atom sebe da njoj bude okej.

Naravno veliko hvala dugujem svakome od vas tko nas je podržao jer ste mi dali neizmjernu snagu da držim glavu gore i nastavim ovu borbu. Nekome će zvučati patetično, al‘ kad žena koja te odgoji i koja ti je sve na svijetu i sad ima 70+ godina dobije upalu pluća vjerujte čini se kao da vam se cijeli svijet srušio - napisao je Marco na Instagramu prošle godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 23:37