StoryEditorOCM
ShowbizUSED TO BE YOUNG

Miley Cyrus prisjetila se svoje prošlosti: ‘Znam da sam bila divlja, ali to je jer sam bila mlada. Griješila sam...‘

Piše SCENA SD
26. kolovoza 2023. - 09:36

Čini se da se Miley Cyrus (30) ne osjeća više tako mladom. U petak je pjevačka zvijezda predstavila novi spot za pjesmu „Used to Be Young“ u kojem se osvrće na dane u kojima je partijala i miri se s činjenicom da više nije osoba kakva je nekoć bila.

„Ova pjesma govori o odavanju počasti onome što smo bili, ljubavi prema onome što jesmo i slavljenju onoga što ćemo postati“, rekla je Cyrus o baladi u priopćenju za javnost, prenosi Jutarnji list.

image
Emma Mcintyre/Getty Images Via Afp

„Osjećam se ponosno kada razmišljam o svojoj prošlosti i optimistično kada razmišljam o budućnosti. Zahvalna sam svojim vjernim obožavateljima koji moje snove svakodnevno čine stvarnošću. Iskreno sam zahvalna na vašoj stabilnoj podršci. Ovo je pjesma za vas", rekla je pjevačica.

U stihovima pjesme Cyrus pjeva kako je nekad vrijeme provodila na zabavama i izražava da ne žali za tim iskustvima.

„Znam da sam bila luda/Griješila sam, ali, Bože, bilo je zabavno/Znam da sam bila divlja/Ali to je jer sam bila mlada“, pjeva Cyrus.

„Te potraćene noći nisu bile potraćene/Sjećam se svake/Znam da sam bila luda/Ali to je jer sam bila mlada", glase stihovi.

U jednostavnom video spotu Cyrus hoda po mračnoj stazi, prije nego što stane ispred kamere. Nosi majicu s Mickey Mouseom koji vjerojatno aludira na njezine dane u Disneyju kada je bila Hannah Montana. Miley je plakala veći dio spota, a pred kraj se smiješila što naslućuje da je prihvatila svoju prošlost.

Miley snimanje spota opisuje emotivno jer je mogla vidjeti svoju majku Tish Cyrus u kameri tijekom snimanja.

"Tako smo jedna drugu mogle vidjeti i kad je ona plesala, to me rasplakalo i nasmijalo, iznijelo je toliko emocija da mislim da budi u ljudima iskrene emocije, što mi se ne čini da viđamo često ovih dana“, rekla je Cyrus o video spotu.

„Used to Be Young“ prvi je Mileyin singl od ožujka i albuma „Endless Summer Vacation“ koji je sadržavao hit „Flowers“.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 13:01