StoryEditorOCM
Showbiz‘celebration‘

Madonna zaustavila cijeli show i prozvala fana koji je sjedio, ali brzo joj se obilo o glavu: ‘Jako nepristojno...‘

Piše P.M./JL
10. ožujka 2024. - 17:46

Madonna je usred nastupa na svojoj turneji "Celebration" napravila gaf i osramotila se pred publikom, piše Jutarnji.hr. Snimka, na kojoj se pjevačica sramoti, brzo se proširila na društvenim mrežama.

Na snimci se vidi kako pjevačica govori: "Što radiš sjedeći ondje? Što dobivaš sjedeći?" Ispostavilo se da je Madonnin obožavatelj bio u invalidskim kolicima.

Nakon što je pjevačica zaustavila cijeli show kako bi svi vidjeli nastalu situaciju, shvatila je da je pogriješila i brzo se ispričala posjetiteljima.

@that.concert.dude Madonna calls out someone for sitting down during her concert…before realising the person is in a wheelchair! #madonna #concert #thecelebrationtour #inglewood #california #kiaforum #fyp ♬ original sound - That Concert Dude

"Oh, OK. Politički nekorektno. Oprostite zbog toga. Drago mi je da ste ovdje", kazala je pjevačica.

Naravno da je snimka izazvala lavinu komentara korisnika društvenih mreža.

"Ljudi plaćaju dobar novac da te vide, nemoj ih tako omalovažavati", "Jako nepristojno", "Otišao sam na koncert nekoliko mjeseci nakon operacije i kemoterapije i nisam mogao izdržati cijelo vrijeme. Bio bih užasnut da me ovako prozovu", glasili su neki od komentara, piše Jutarnji.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 15:40