StoryEditorOCM
ShowbizNEMA OSUĐIVANJA

Lenny Kravitz i Jason Momoa, bivši muževi Lise Bonet, dobri prijatelji: ‘Mi smo obitelj i ostat ćemo obitelj‘

Piše SCENA SD
6. veljače 2024. - 07:31

Vezu između Lennyja Kravitza (59) i Jasona Momoe (44) nije lako prekinuti. Lenny i Jason prijatelji su dugi niz godina, povezani vezom koja traje više od 15 godina između Lise Bonet i Momoe, s kojom je Kravitz bio u braku prije i zajedno imaju kćer. Unatoč tome što je Lisina druga dugogodišnja veza nedavno završila, njezini bivši muževi i dalje su u prijateljskoj vezi.

"Mi smo obitelj i ostat ćemo obitelj", rekao je Momoa u nedavnom intervjuu za People o svom odnosu s Kravitzom. "Nema osuđivanja", dodao je, iako zna da su bivši supružnici koji su bili u vezi prije nego što je upoznao samu Lisu još uvijek dobri prijatelji.

"Ponosan sam što me njihova djeca zovu ujak Lenny", rekao je Kravitz i dodao: "Vrlo smo bliski i volimo se." Iako je razvod možda kraj za neka prijateljstva, Kravitz ne misli tako. "Sve je dobro", kaže on. "Nastavit ćemo, život će se nastaviti, ljubav će se nastaviti", kaže o odnosu s bivšim suprugom bivše supruge, s kojom je prekinuo 1993. godine.

Lenny je nedavno govorio o odnosu koji ima s majkom svoje 35-godišnje kćeri Zoe, otkrivši da je uloženo mnogo truda u izgradnju čvrstog prijateljskog odnosa, ali uspjeli su tijekom godina. "Ljubav vas ne ostavlja, ali mora pronaći novi način da se transformira u novi život. Svjesno smo to željeli učiniti. Trebalo je puno vremena, vjerujte mi, ali ona je dio mog života i nikada neće napustiti moje srce ili dušu. Ja sam ono što jesam zbog našeg zajedničkog iskustva", rekao je Kravitz.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 10:20