StoryEditorOCM
Showbiznakon sedam godina

Josip iz ‘Superpara‘ nakon prekida s Danijelom ne gubi vrijeme; Objavio fotografiju s misterioznom plavušom

Piše scena sd
13. ožujka 2024. - 14:30

Raspad dugogodišnje veze između Danijele Dragović i Josipa Ajduka, koje su gledatelji upoznali u prvoj sezoni showa ‘Superpar‘, postao je predmet intenzivne medijske pažnje. Iako su u prošlosti dijelili sretne trenutke na društvenim mrežama, posljednji događaji označili su kraj njihove ljubavne priče.

Dok je Danijela izbrisala sve tragove zajedničkih trenutaka s društvenih platformi, Josip se ne libi dijeliti svoj život na Instagramu. Nedavno je objavio fotografiju na kojoj pozira s misterioznom plavušom i njihovim psom Bonijem. Unatoč znatiželji pratitelja, identitet djevojke ostao je tajna.

image
Rtl Promo/

Nakon što je Josip podijelio svoju stranu priče, tvrdeći da ga je Danijela ostavila preko poruke, Danijela je odlučila progovoriti i iznijeti svoju perspektivu situacije. Ističe da je prekinula s njim zbog različitih pogleda na njihovu vezu te da je morala donijeti tu tešku odluku.

‘‘Ja sam prekinula s njim i da, preko poruka. On je bio na poslu. Dogodila se situacija. Družila sam se s prijateljem od sestre koji ima 17 godina. Josip ga zna, družili su se. Nije netko nepoznat. Josip je ljubomoran na njega. Misli da mi je netko napunio uši protiv njega. Meni je Josip poslao poruku da ne bi on prekinuo sa mnom zbog toga kad dođe doma i onda sam ja ostavila njega. Sastavila sam mu zadnju poruku da su to moje želje. Uživo smo isto pričali. Mirno smo razgovarali. Rekla sam mu svoje želje. Normalno da mi je teško i da sam plakala u četiri zida.‘‘

image
Rtl Promo/

"Meni je u glavi da se fokusiram samo na sebe. Ja želim da bude gotovo i jedino što može ispoštovati je da me pusti na miru", rekla je Danijela za RTL, izražavajući svoju odlučnost da nastavi dalje i da se posveti svojoj osobnoj dobrobiti, piše Story.

Dodala je da ne želi iznositi ružne pojedinosti o vezi, ali je istaknula da su sedam godina zajedničkog života donijele i svoje izazove. Osjeća da ju je Josip manipulirao, posebno u trenucima svađa kad bi spominjao njezine traume iz djetinjstva.

 

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 17:15