StoryEditorOCM
ShowbizTURBULENTAN ODNOS

Gdje je i što danas radi voditeljica Marta Žegura? Veza s 24 godine starijim Franom Perišinom imala je epilog na sudu

Piše I. P.
16. veljače 2024. - 11:44

Bivša voditeljica Marta Žegura bila je zaštitno lice čuvene showbiz emisije ‘Red carpet‘, no danas svoj privatni život drži podalje od očiju javnosti. 

Marta našla u fokusu javnosti i zbog veze s 24 godine starijim glumcem, Franom Perišinom.

image
Ranko Šuvar/Cropix

U siječnju 2013. dobili su sina, a godinu dana nakon njegovog rođenja Frane je otkrio da više nije u vezi s Martom. 2016. godine na svojem Faceook profilu Perišin je optužio Martu da mu 11 mjeseci nije dopustila vidjeti sinčića. U objavi je naveo intimne detalje iz njezina života, a Žegura je zbog svega podnijela tužbu protiv bivšeg zaručinika, piše Story.

Zvijezda serije ‘Larin izbor‘ proglašena je krivim za kazneno djelo prijetnje, a Općinski sud u Zagrebu je presudio kako je dužan nadoknaditi i sudske troškove Marti Žeguri i još troje ljudi. Presudom od prosinca 2017. godine, Frane je proglašen krivim za kazneno djelo prijetnje i osuđen je na jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od jedne godine. Izrečena mu je uvjetna osuda kojom je određeno da neće ići u zatvor ako u roku od tri godine nakon što je presuda pravomoćna ne počni novo kazneno djelo. 

Danas se Marta povukla s javne scene, a već dulje vrijeme radi kao kostimografkinja u Zagrebačkom kazalištu mladih.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 18:49