stdClass Object ( [id] => 1152978 [title] => Evo kako izgleda Božić u splitskom domu Ivana Pažanina: večeras se vratio suditi kuhanju drugih, a njegovi će se doma, za početak, uhvatiti zeca na kiselo. Ima već spremnu novogodišnju želju [alias] => evo-kako-izgleda-bozic-u-splitskom-domu-ivana-pazanina-veceras-se-vratio-suditi-kuhanju-drugih-a-njegovi-ce-se-doma-za-pocetak-uhvatiti-zeca-na-kiselo-ima-vec-spremnu-novogodisnju-zelju [catid] => 262 [published] => 1 [introtext] => [fulltext] =>

Jedno od najpoznatijih televizijskih lica otkako se 2016. godine pojavio u trećoj sezoni "Tri, dva, jedan - kuhaj!" svakako je Ivan Pažanin.

Ovo zaštitno lice dalmatinske kuhinje poznato je u cijeloj Hrvatskoj, a kada ne kradu recepte za nova jela, mnoge djevojke rado "škicnu" plavookog Dalmatinca koji s Tomislavom Špičekom i Željkom Klemenčić ocjenjuje njihova jela.

Ipak, iako su ga spajali s mnogim našim zvijezdama, Pažanin u razgovoru s nama nije htio otkriti pripada li njegovo srce nekome, ali nam je zato ispričao sve detalje novog blagdanskog izdanja ovog showa.

- Gdje za Novu?, postavili smo mu i najčešće pitanje u prosincu, ali otkrio nam je kako ludih planova za doček zasad nema, ali već jako dobro zna što će si poželjeti kada se kazaljke preklope. Iako ima krcat raspored, u njega je bezrezervno upisao Božić u rodnom gradu. A to razdoblje godine iskoristi i da kuhaču objesi o klin, te mjesto za štednjakom prepusti roditeljima.

Opet vas na malim ekranima gledamo u još jednom blagdanskom izdanju "Tri, dva, jedan- ho- ho-ho!" Kakav je osjećaj ponovno biti dio tog projekta?

- Osjećaj je uvik odličan, nekako poseban. Lipo je doć nakon ovoliko godina i još uživat u snimanju kao da je prvi put. Svi smo sritni i uživamo. Projekt je prepoznatljiv i dugovječan, pa svi osjećamo ponos.

Pretpostavljamo da ćete mi reći da nema favorita među emisijama, ali ipak moram pitati... Volite li više ovo blagdansko izdanje ili standardni "Tri, dva jedan, kuhaj!"? Kakav je osjećaj biti na setu? Postoje li razlike kod snimanja?

- Blagdansko izdanje je posebno, onako opušteno i lipo ukusno. Drugačiji je osjećaj na setu od onog standardnog, iako i on ima svoju posebnu težinu. Za mene je svaki projekt poseban.

Kako izgleda Božić u obitelji Pažanin? Hvatate li se kuhače ili uživate u specijalitetima drugih članova obitelji? Traže li od vas recepte ili se drže svojih "provjerenih" verzija?

- Moja familija kuha super, volim doć na njihovu spizu jer je za mene Božić zapravo moja familija i taj osjećaj toplog doma. Ja osobno rijetko kuham u takvim danima, već sve prepuštam materi i ocu, a ja onda samo uživam.

---

image
RTL PRESS
---


Bez čega ne može proći blagdanski stol obitelji Pažanin?

- Blagdani su kod nas posebno inspirirani hranom. Na stolu mora biti pašticada, zec na kiselo, francuska salata i janjetina s bižima.

Sve mi odgovara, važno da je veselo

O vašim vezama se nekoliko puta špekuliralo javno, a vjerujem da su priče u kuloarima još napetije... Imate velik broj obožavateljica koje sigurno zanima, postoji li netko poseban s kime ćete provesti blagdane?

- Svaka osoba pored mene je posebna i oko sebe imam samo ljude koje volim i cijenim. Oni su sve moje bogatstvo i moja srića. Malo mi za sriću triba....

Postoje li neke obiteljske tradicije kojih se slijepo držite i bez kojih ne možete zamisliti blagdane? Sadite li pšenicu, spremate bakalar na Badnjak, kitite jelku?

- Da, da i da! Iako me nema jer sam jako zaposlen, moram okititi jelku. To mi je uvijek posebno, pa makar mi trajalo i samo dva dana koliko sam doma... Čini me sretnim i to ne želim nikad preskočiti. Što se tiče hrane, na Badnjak je obavezan bakalar.

Kad smo se dogovarali za ovaj razgovor, rekli ste mi da vam je zbog snimanja jako gust raspored. Hoćete li uspjeti "ukrasti" nekoliko dana za Božić u Splitu? Koji su planovi za doček, jeste li se zaželjeli ludog provoda ili će biti kućna atmosfera uz dobru hranu i još bolju kapljicu?

- Moram bit dva dana doma za Božić pod obavezno i to je to. Onda mogu u nove radne pobjede. Za doček zasad nemam planova, sve ću spontano pa kako bude. Sve mi odgovara, važno mi je samo da je sve lipo i veselo.

Već ste nekoliko godina dio tima 'Tri, dva jedan', je li došlo pomalo do zasićenja? Što vam je najdosadniji dio, a što najzabavniji?

- Svako novo snimanje meni je novi početak. Još uvijek uživam i nije došlo do zasićenja jer je svake godine sve interesantnije i posebnije. Svi ljudi na setu su odlični i sad smo već toliko povezani da sve znamo jedan o drugome i to je odlično. Atmosfera je luda i familijarna i to ne može nikad dosadit.

Ako je vjerovati onome na našim ekranima, odlično se slažete sa Željkom i Tomislavom s kojima se već dugo u žiriju. Slažete li se i privatno? Dijelite li i trenutke iz privatnog života ili sve ostaje samo na poslovnom?

- Željka i Tomo su odlični. Privatno se družimo i pravi smo kolege i prijatelji. Meni je uživanje s njima radit, a nakon ovoliko godina više nema tajni među nama. E, to je pravo prijateljstvo!

---

image
'Ne znam imaju li kandidati favorite. Strogoća ovisi o hrani, svi smo mi individualni i drugačije gledamo na neke stvari. To je kvaliteta i draž našeg žirija'
RTL PRESS
---


Što mislite, imaju li kandidati svoje favorite u žiriju? Tko je najblaži, a tko je strog? Da moraju, kako bi vas kandidati opisali u nekoliko riječi?

- Ne znam imaju li kandidati favorite. Strogoća ovisi o hrani, svi smo mi individualni i drugačije gledamo na neke stvari. To je kvaliteta i draž našeg žirija uz autentičnost, profesionalnost i karakter. Sve to imamo i ponosni smo na to.

Poznati trio iz žirija dobio je i odlično voditeljsko pojačanje. Timu na setu pridružila se i još jedna Dalmatinka, Marijana Batinić...

- Marijana je velika profesionalka i divno je šta je s nama. Poznajemo se od prije, a sad radimo skupa. Super, super!

Planira nove projekte

Ovogodišnje božićno izdanje posebno je i zbog toga što kuhaju kandidati "Večere za 5". Kako su se snašli?

- Kandidati imaju iskustva isprid kamere pa su se odma snašli. Jako su komunikativni i fino kuhaju. Ma bit će svega, pravo blagdansko ludilo!

Je li na setu bilo zanimljivije jer su već imali iskustva u kuhanju pred kamerama?

- Naravno da je zanimljivije pošto nema početnog stresa, nego smo odmah krenuli opušteno, što je jako bitno.

RTL je tako u jednu emisiju spojio dvije uspješnice koje prati velik broj ljudi... Zanima me, gledate li "Večeru za pet"? Pratite li neke druge kulinarske emisije?

- Pratim kad stignem, ali vjerujte nemam baš puno vremena. Lipo je pogledat i opustit mozak uz dobru hranu i domaće ljude.

---

image
Oni su više od kolega
 
RTL PRESS
---


Planirate li nove projekte? Koji su planovi za novu godinu koja nam uskoro stiže? Što ćete poželjeti u ponoć?

- Planiram nove projekte, ali pustimo vrime neka odradi svoje pa će se sve znat. U ponoć ću poželit samo zdravlje i sriću, meni sasvim dovoljno.

Zbog posla živite na nekoliko adresa... Gdje biste se voljeli skrasiti?

- Za sad mi odgovara ovaj tempo života, ali jako volim svoj Split, more, Dalmaciju.... Čovik sam od mora i soli. Život nosi svoje i vidit ćemo šta će donit. Prihvaćam sve i uživat ću u bilo kojem momentu života jer jedino tako možeš bit sritan i ispunjen.

[video] => [gallery] => [extra_fields] => [{"id":"1","value":""},{"id":"2","value":"OBO\u017dAVA KITITI JELKU"},{"id":"10","value":""},{"id":"65","value":""},{"id":"63","value":"2"},{"id":"80","value":""},{"id":"81","value":""},{"id":"82","value":""},{"id":"83","value":""},{"id":"84","value":""},{"id":"85","value":""},{"id":"86","value":""},{"id":"88","value":""},{"id":"95","value":"0"},{"id":"78","value":"2"},{"id":"61","value":"1"},{"id":"62","value":"1"},{"id":"64","value":"1"},{"id":"67","value":"1"},{"id":"68","value":"2"},{"id":"69","value":"1"},{"id":"70","value":"1"},{"id":"71","value":"1"},{"id":"73","value":"1"},{"id":"74","value":"1"},{"id":"77","value":"1"},{"id":"79","value":"1"},{"id":"87","value":"1"},{"id":"91","value":"1"},{"id":"92","value":"1"},{"id":"93","value":"1"},{"id":"94","value":"1"},{"id":"96","value":"1"},{"id":"98","value":"1"}] [extra_fields_search] => OBOŽAVA KITITI JELKU 2 0 2 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 [created] => 2021-12-14 09:09:46 [created_by] => 264 [created_by_alias] => Marija Vuković [checked_out] => 0 [checked_out_time] => 0000-00-00 00:00:00 [modified] => 2021-12-20 22:08:00 [modified_by] => 264 [publish_up] => 2021-12-20 20:03:00 [publish_down] => 0000-00-00 00:00:00 [trash] => 0 [access] => 1 [ordering] => 0 [featured] => 0 [featured_ordering] => 0 [image_caption] => [image_credits] => [video_caption] => [video_credits] => [hits] => 1075 [params] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( [enable_css] => 1 [jQueryHandling] => 1.8remote [backendJQueryHandling] => remote [userName] => 1 [userImage] => 1 [userDescription] => 1 [userURL] => 1 [userEmail] => 0 [userFeedLink] => 1 [userFeedIcon] => 1 [userItemCount] => 30 [userItemTitle] => 1 [userItemTitleLinked] => 1 [userItemDateCreated] => 1 [userItemImage] => 1 [userItemIntroText] => 1 [userItemCategory] => 1 [userItemTags] => 1 [userItemCommentsAnchor] => 1 [userItemReadMore] => 1 [userItemOCMPlugins] => 1 [authorsListLimit] => 61 [tagItemCount] => 61 [tagItemTitle] => 1 [tagItemTitleLinked] => 1 [tagItemDateCreated] => 1 [tagItemImage] => 1 [tagItemIntroText] => 1 [tagItemCategory] => 1 [tagItemReadMore] => 1 [tagItemExtraFields] => 1 [tagOrdering] => [tagFeedLink] => 1 [tagFeedIcon] => 1 [genericItemCount] => 61 [genericItemTitle] => 1 [genericItemTitleLinked] => 1 [genericItemDateCreated] => 1 [genericItemImage] => 1 [genericItemIntroText] => 1 [genericItemCategory] => 1 [genericItemReadMore] => 1 [genericItemExtraFields] => 1 [genericFeedLink] => 1 [genericFeedIcon] => 1 [instantArticlesLimit] => 100 [instantArticlesExtraField] => 87 [instantArticlesExtraFieldON] => 2 [instantArticlesCategoriesChildren] => 0 [instantArticlesTitle] => [instantArticlesDescription] => [mainTagCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 396 [2] => 383 [3] => 424 [4] => 250 [5] => 251 [6] => 452 [7] => 252 [8] => 477 [9] => 253 [10] => 254 [11] => 255 [12] => 483 [13] => 256 [14] => 300 [15] => 257 [16] => 258 [17] => 260 ) [relatedItemsCategoriesChildren] => 1 [mobileJsonCustomHomepage] => 0 [mobileJsonQuoteModule] => 0 [mobileJsonWeatherModule] => 0 [mobileJsonLimit] => [mobileJsonObituary] => 0 [mobileApi2Enabled] => 1 [mobileApi2UserAgent] => OCM Mobile Articles [mobileApi2ImagePrefix] => h [mobileApi2ImageSuffix] => 1280 [mobileApi2DefaultAuthorImage] => /images/jpgs/user_face.jpg [mobileApi2TagLimit] => 50 [mobileApi2TagOrdering] => publishUp [mobileApi2TagCategories] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategories0] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 101 [mobileApi2TagExcludeCategories] => Array ( [0] => 318 [1] => 323 [2] => 301 [3] => 406 [4] => 417 ) ) [mobileApi2TagCategories1] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 328 ) [mobileApi2TagCategories2] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 329 ) [mobileApi2TagCategories3] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 327 ) [mobileApi2TagCategories4] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 478 ) [mobileApi2TagCategories5] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 494 ) ) [mobileApi2TagsSearchLimit] => 200 [mainFeedCategories] => Array ( [0] => 240 ) [feedLimit] => 50 [mostPopularFeedLimit] => 20 [feedItemImage] => 0 [feedImgSize] => S [feedItemIntroText] => 0 [feedTextWordLimit] => [feedItemFullText] => 1 [feedTextCharacterLimit] => 300 [feedItemSubtitle] => 1 [feedItemAuthor] => 0 [feedTtl] => 60 [feedDescription] => RSS feeds for Slobodna Dalmacija [feedItemTags] => 0 [feedItemVideo] => 0 [feedItemGallery] => 0 [feedItemAttachments] => 0 [feedBogusEmail] => [feedTopModules] => Array ( [0] => 105 ) [feedTopFbExcludeCategories] => Array ( [0] => 243 [1] => 353 [2] => 333 ) [introTextCleanup] => 0 [introTextCleanupExcludeTags] => [introTextCleanupTagAttr] => [fullTextCleanup] => 0 [fullTextCleanupExcludeTags] => [fullTextCleanupTagAttr] => [xssFiltering] => 0 [linkPopupWidth] => 900 [linkPopupHeight] => 600 [imagesQuality] => 100 [itemImageXS] => 100 [itemImageS] => 200 [itemImageM] => 400 [itemImageL] => 600 [itemImageXL] => 900 [itemImageGeneric] => 300 [catImageWidth] => 100 [catImageDefault] => 1 [userImageWidth] => 100 [userImageDefault] => 1 [commenterImgWidth] => 48 [onlineImageEditor] => sumopaint [imageTimestamp] => 0 [imageMemoryLimit] => [socialButtonCode] => [twitterUsername] => [facebookMetatags] => 1 [facebookImage] => Medium [comments] => 1 [commentsOrdering] => DESC [commentsLimit] => 10 [commentsFormPosition] => below [commentsPublishing] => 0 [commentsReporting] => 2 [commentsReportRecipient] => [inlineCommentsModeration] => 0 [gravatar] => 1 [antispam] => 0 [recaptchaForRegistered] => 1 [akismetForRegistered] => 1 [commentsFormNotes] => 1 [commentsFormNotesText] => [frontendEditing] => 1 [showImageTab] => 1 [showImageGalleryTab] => 1 [showVideoTab] => 1 [showExtraFieldsTab] => 1 [showAttachmentsTab] => 1 [showOCMPlugins] => 1 [sideBarDisplayFrontend] => 0 [staticURL] => https://static.slobodnadalmacija.hr [siteURL] => https://slobodnadalmacija.hr [sseHost] => sse.slobodnadalmacija.hr [lockingArticlesCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 424 [2] => 250 [3] => 251 [4] => 452 [5] => 252 [6] => 477 [7] => 253 [8] => 254 [9] => 255 [10] => 483 [11] => 256 [12] => 257 [13] => 258 [14] => 260 ) [lockingArticlesUnit] => YEAR [lockingArticlesQuantity] => 1 [photoGalleryExtraField] => 63 [photoGalleryExtraFieldON] => 2 [videoGalleryExtraField] => 67 [videoGalleryExtraFieldON] => 2 [tickerModules] => Array ( [0] => 408 [1] => 409 ) [gaEmail] => [mergeEditors] => 1 [sideBarDisplay] => 1 [attachmentsFolder] => [hideImportButton] => 0 [googleSearch] => 0 [googleSearchContainer] => ocmGoogleSearchContainer [OCMUserProfile] => 1 [OCMUserGroup] => 4 [redirect] => 101 [adminSearch] => simple [cookieDomain] => [gatherStatistics] => 1 [article_preview_ocm_category_id] => [taggingSystem] => 1 [lockTags] => 0 [showTagFilter] => 0 [ocmTagNorm] => 0 [ocmTagNormCase] => lower [ocmTagNormAdditionalReplacements] => [recaptcha_public_key] => marko_margeta [recaptcha_private_key] => zoey2013 [recaptcha_theme] => clean [recaptchaV2] => 1 [recaptchaOnRegistration] => 0 [akismetApiKey] => [stopForumSpam] => 0 [stopForumSpamApiKey] => [showItemsCounterAdmin] => 1 [showChildCatItems] => 1 [disableCompactOrdering] => 0 [metaDescLimit] => 150 [enforceSEFReplacements] => 0 [SEFReplacements] => À|A, Á|A, Â|A, Ã|A, Ä|A, Å|A, à|a, á|a, â|a, ã|a, ä|a, å|a, Ā|A, ā|a, Ă|A, ă|a, Ą|A, ą|a, Ç|C, ç|c, Ć|C, ć|c, Ĉ|C, ĉ|c, Ċ|C, ċ|c, Č|C, č|c, Ð|D, ð|d, Ď|D, ď|d, Đ|D, đ|d, È|E, É|E, Ê|E, Ë|E, è|e, é|e, ê|e, ë|e, Ē|E, ē|e, Ĕ|E, ĕ|e, Ė|E, ė|e, Ę|E, ę|e, Ě|E, ě|e, Ĝ|G, ĝ|g, Ğ|G, ğ|g, Ġ|G, ġ|g, Ģ|G, ģ|g, Ĥ|H, ĥ|h, Ħ|H, ħ|h, Ì|I, Í|I, Î|I, Ï|I, ì|i, í|i, î|i, ï|i, Ĩ|I, ĩ|i, Ī|I, ī|i, Ĭ|I, ĭ|i, Į|I, į|i, İ|I, ı|i, Ĵ|J, ĵ|j, Ķ|K, ķ|k, ĸ|k, Ĺ|L, ĺ|l, Ļ|L, ļ|l, Ľ|L, ľ|l, Ŀ|L, ŀ|l, Ł|L, ł|l, Ñ|N, ñ|n, Ń|N, ń|n, Ņ|N, ņ|n, Ň|N, ň|n, ʼn|n, Ŋ|N, ŋ|n, Ò|O, Ó|O, Ô|O, Õ|O, Ö|O, Ø|O, ò|o, ó|o, ô|o, õ|o, ö|o, ø|o, Ō|O, ō|o, Ŏ|O, ŏ|o, Ő|O, ő|o, Ŕ|R, ŕ|r, Ŗ|R, ŗ|r, Ř|R, ř|r, Ś|S, ś|s, Ŝ|S, ŝ|s, Ş|S, ş|s, Š|S, š|s, ſ|s, Ţ|T, ţ|t, Ť|T, ť|t, Ŧ|T, ŧ|t, Ù|U, Ú|U, Û|U, Ü|U, ù|u, ú|u, û|u, ü|u, Ũ|U, ũ|u, Ū|U, ū|u, Ŭ|U, ŭ|u, Ů|U, ů|u, Ű|U, ű|u, Ų|U, ų|u, Ŵ|W, ŵ|w, Ý|Y, ý|y, ÿ|y, Ŷ|Y, ŷ|y, Ÿ|Y, Ź|Z, ź|z, Ż|Z, ż|z, Ž|Z, ž|z, α|a, β|b, γ|g, δ|d, ε|e, ζ|z, η|h, θ|th, ι|i, κ|k, λ|l, μ|m, ν|n, ξ|x, ο|o, π|p, ρ|r, σ|s, τ|t, υ|y, φ|f, χ|ch, ψ|ps, ω|w, Α|A, Β|B, Γ|G, Δ|D, Ε|E, Ζ|Z, Η|H, Θ|Th, Ι|I, Κ|K, Λ|L, Μ|M, Ξ|X, Ο|O, Π|P, Ρ|R, Σ|S, Τ|T, Υ|Y, Φ|F, Χ|Ch, Ψ|Ps, Ω|W, ά|a, έ|e, ή|h, ί|i, ό|o, ύ|y, ώ|w, Ά|A, Έ|E, Ή|H, Ί|I, Ό|O, Ύ|Y, Ώ|W, ϊ|i, ΐ|i, ϋ|y, ς|s, А|A, Ӑ|A, Ӓ|A, Ә|E, Ӛ|E, Ӕ|E, Б|B, В|V, Г|G, Ґ|G, Ѓ|G, Ғ|G, Ӷ|G, y|Y, Д|D, Е|E, Ѐ|E, Ё|YO, Ӗ|E, Ҽ|E, Ҿ|E, Є|YE, Ж|ZH, Ӂ|DZH, Җ|ZH, Ӝ|DZH, З|Z, Ҙ|Z, Ӟ|DZ, Ӡ|DZ, Ѕ|DZ, И|I, Ѝ|I, Ӥ|I, Ӣ|I, І|I, Ї|JI, Ӏ|I, Й|Y, Ҋ|Y, Ј|J, К|K, Қ|Q, Ҟ|Q, Ҡ|K, Ӄ|Q, Ҝ|K, Л|L, Ӆ|L, Љ|L, М|M, Ӎ|M, Н|N, Ӊ|N, Ң|N, Ӈ|N, Ҥ|N, Њ|N, О|O, Ӧ|O, Ө|O, Ӫ|O, Ҩ|O, П|P, Ҧ|PF, Р|P, Ҏ|P, С|S, Ҫ|S, Т|T, Ҭ|TH, Ћ|T, Ќ|K, У|U, Ў|U, Ӳ|U, Ӱ|U, Ӯ|U, Ү|U, Ұ|U, Ф|F, Х|H, Ҳ|H, Һ|H, Ц|TS, Ҵ|TS, Ч|CH, Ӵ|CH, Ҷ|CH, Ӌ|CH, Ҹ|CH, Џ|DZ, Ш|SH, Щ|SHT, Ъ|A, Ы|Y, Ӹ|Y, Ь|Y, Ҍ|Y, Э|E, Ӭ|E, Ю|YU, Я|YA, а|a, ӑ|a, ӓ|a, ә|e, ӛ|e, ӕ|e, б|b, в|v, г|g, ґ|g, ѓ|g, ғ|g, ӷ|g, y|y, д|d, е|e, ѐ|e, ё|yo, ӗ|e, ҽ|e, ҿ|e, є|ye, ж|zh, ӂ|dzh, җ|zh, ӝ|dzh, з|z, ҙ|z, ӟ|dz, ӡ|dz, ѕ|dz, и|i, ѝ|i, ӥ|i, ӣ|i, і|i, ї|ji, Ӏ|i, й|y, ҋ|y, ј|j, к|k, қ|q, ҟ|q, ҡ|k, ӄ|q, ҝ|k, л|l, ӆ|l, љ|l, м|m, ӎ|m, н|n, ӊ|n, ң|n, ӈ|n, ҥ|n, њ|n, о|o, ӧ|o, ө|o, ӫ|o, ҩ|o, п|p, ҧ|pf, р|p, ҏ|p, с|s, ҫ|s, т|t, ҭ|th, ћ|t, ќ|k, у|u, ў|u, ӳ|u, ӱ|u, ӯ|u, ү|u, ұ|u, ф|f, х|h, ҳ|h, һ|h, ц|ts, ҵ|ts, ч|ch, ӵ|ch, ҷ|ch, ӌ|ch, ҹ|ch, џ|dz, ш|sh, щ|sht, ъ|a, ы|y, ӹ|y, ь|y, ҍ|y, э|e, ӭ|e, ю|yu, я|ya [ocmSef] => 0 [ocmSefLabelCat] => content [ocmSefLabelTag] => tag [ocmSefLabelUser] => author [ocmSefLabelSearch] => search [ocmSefLabelDate] => date [ocmSefLabelItem] => 0 [ocmSefLabelItemCustomPrefix] => [ocmSefInsertItemId] => 1 [ocmSefItemIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseItemTitleAlias] => 1 [ocmSefInsertCatId] => 1 [ocmSefCatIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseCatTitleAlias] => 1 [show_page_heading] => 0 [categories] => Array ( [0] => 262 ) [exclude_from_group_by_subcategories] => 0 [menu-anchor_css] => nav__link [menu_text] => 1 [menu_show] => 1 [menu-meta_description] => Najnovija događanja i savjeti iz svijeta showbiznisa. [menu-meta_keywords] => vijesti, zanimljivosti, savjeti, showbiz, trend, društvena mreža, život, zdravlje, moda, ljepota, putovanja, tehnologija, gastro, dom, obitelj, karijera, viral [secure] => 0 [obituaries_portal] => 0 [page_title] => Showbiz [page_description] => SiteMeta Description [page_rights] => [robots] => [inheritFrom] => 0 [num_leading_items] => 2 [num_leading_columns] => 1 [leadingImgSize] => Large [num_primary_items] => 4 [num_primary_columns] => 2 [primaryImgSize] => Medium [num_secondary_items] => 4 [num_secondary_columns] => 1 [secondaryImgSize] => Small [num_links] => 4 [num_links_columns] => 1 [linksImgSize] => XSmall [catCatalogMode] => 0 [catFeaturedItems] => 1 [catOrdering] => publishUp [catPagination] => 2 [catPaginationResults] => 1 [catTitle] => 1 [catTitleItemCounter] => 1 [catDescription] => 1 [catImage] => 1 [catFeedLink] => 0 [catFeedIcon] => 0 [subCategories] => 1 [subCatColumns] => 2 [subCatTitle] => 1 [subCatTitleItemCounter] => 1 [subCatDescription] => 1 [subCatImage] => 1 [catItemTitle] => 1 [catItemTitleLinked] => 1 [catItemFeaturedNotice] => 0 [catItemAuthor] => 1 [catItemDateCreated] => 1 [catItemRating] => 0 [catItemImage] => 1 [catItemIntroText] => 1 [catItemExtraFields] => 0 [catItemHits] => 0 [catItemCategory] => 1 [catItemTags] => 1 [catItemAttachments] => 0 [catItemAttachmentsCounter] => 0 [catItemVideo] => 0 [catItemVideoAutoPlay] => 0 [catItemImageGallery] => 0 [catItemDateModified] => 0 [catItemReadMore] => 1 [catItemCommentsAnchor] => 1 [catItemOCMPlugins] => 1 [itemDateCreated] => 1 [itemTitle] => 1 [itemFeaturedNotice] => 1 [itemAuthor] => 1 [itemFontResizer] => 1 [itemPrintButton] => 0 [itemEmailButton] => 1 [itemSocialButton] => 1 [itemVideoAnchor] => 1 [itemImageGalleryAnchor] => 1 [itemCommentsAnchor] => 1 [itemRating] => 0 [itemImage] => 1 [itemImgSize] => Large [itemImageMainCaption] => 1 [itemImageMainCredits] => 1 [itemIntroText] => 0 [itemFullText] => 1 [itemExtraFields] => 0 [itemDateModified] => 1 [itemHits] => 0 [itemCategory] => 0 [itemTags] => 1 [itemAttachments] => 1 [itemAttachmentsCounter] => 1 [itemVideo] => 1 [itemVideoAutoPlay] => 0 [itemVideoCaption] => 1 [itemVideoCredits] => 1 [itemImageGallery] => 0 [itemNavigation] => 0 [itemComments] => 1 [itemTwitterButton] => 1 [itemFacebookButton] => 1 [itemGooglePlusOneButton] => 1 [itemAuthorBlock] => 0 [itemAuthorImage] => 0 [itemAuthorDescription] => 0 [itemAuthorURL] => 0 [itemAuthorEmail] => 0 [itemAuthorLatest] => 0 [itemAuthorLatestLimit] => 5 [itemRelated] => 0 [itemRelatedLimit] => 5 [itemRelatedTitle] => 1 [itemRelatedCategory] => 0 [itemRelatedImageSize] => 0 [itemRelatedIntrotext] => 1 [itemRelatedFulltext] => 0 [itemRelatedAuthor] => 0 [itemRelatedMedia] => 0 [itemRelatedImageGallery] => 0 [itemOCMPlugins] => 1 [recaptcha] => ) [initialized:protected] => 1 [separator] => . ) [metadesc] => [metadata] => robots= author= [metakey] => [plugins] => {"incptvocmimagegalleryIGParameters":"default","incptvocmimagegalleryocmIGposition":"OcmAfterDisplayContent","incptvocmimagegalleryocmIGtheme":"CameraSlideshow","incptvocmimagegalleryImages":["\/images\/slike\/2021\/12\/14\/20324234.jpg","\/images\/slike\/2021\/12\/14\/20323884.jpg","\/images\/slike\/2021\/12\/14\/20323886.jpg","\/images\/slike\/2021\/12\/14\/20323890.jpg"],"incptvocmimagegalleryImageTitles":["RTL PRESS","RTL PRESS","RTL PRESS","RTL PRESS"],"incptvocmimagegalleryImageDescriptions":["'Svaka osoba pored mene je posebna i oko sebe imam samo ljude koje volim i cijenim. Oni su sve moje bogatstvo i moja sri\u0107a. Malo mi za sri\u0107u triba....'
\n\u00a0","Oni su vi\u0161e od kolega
\n\u00a0","'Ne znam imaju li kandidati favorite. Strogo\u0107a ovisi o hrani, svi smo mi individualni i druga\u010dije gledamo na neke stvari. To je kvaliteta i dra\u017e na\u0161eg \u017eirija'",""],"incptvocmimagegalleryImageFocus":["50:50","50:50","50:50","50:50"],"incptvocmimagegalleryImageDimensions":[{"size0":"1920x1280","hd_20324234_1920.jpg":"1920x1080","k_20324234_1280.jpg":"1280x1280","k_20324234_1024.jpg":"1024x1024","k_20324234_640.jpg":"640x640","k_20324234_480.jpg":"480x480","k_20324234_340.jpg":"340x340","k_20324234_220.jpg":"220x220","o_20324234_1280.jpg":"1280x853","o_20324234_1024.jpg":"1024x682","o_20324234_640.jpg":"640x426","o_20324234_480.jpg":"480x320","o_20324234_340.jpg":"340x226","o_20324234_220.jpg":"220x146","h_20324234_1280.jpg":"1280x854","h_20324234_1024.jpg":"1024x683","h_20324234_640.jpg":"640x427","h_20324234_480.jpg":"480x320","h_20324234_340.jpg":"340x227","h_20324234_220.jpg":"220x147","pp_20324234_1280.jpg":"1006x1280","pp_20324234_1024.jpg":"805x1024","pp_20324234_640.jpg":"503x640","pp_20324234_480.jpg":"377x480","pp_20324234_340.jpg":"267x340","pp_20324234_220.jpg":"173x220"},{"size0":"1920x1280","hd_20323884_1920.jpg":"1920x1080","k_20323884_1280.jpg":"1280x1280","k_20323884_1024.jpg":"1024x1024","k_20323884_640.jpg":"640x640","k_20323884_480.jpg":"480x480","k_20323884_340.jpg":"340x340","k_20323884_220.jpg":"220x220","o_20323884_1280.jpg":"1280x853","o_20323884_1024.jpg":"1024x682","o_20323884_640.jpg":"640x426","o_20323884_480.jpg":"480x320","o_20323884_340.jpg":"340x226","o_20323884_220.jpg":"220x146","h_20323884_1280.jpg":"1280x854","h_20323884_1024.jpg":"1024x683","h_20323884_640.jpg":"640x427","h_20323884_480.jpg":"480x320","h_20323884_340.jpg":"340x227","h_20323884_220.jpg":"220x147","pp_20323884_1280.jpg":"1006x1280","pp_20323884_1024.jpg":"805x1024","pp_20323884_640.jpg":"503x640","pp_20323884_480.jpg":"377x480","pp_20323884_340.jpg":"267x340","pp_20323884_220.jpg":"173x220"},{"size0":"1920x1280","hd_20323886_1920.jpg":"1920x1080","k_20323886_1280.jpg":"1280x1280","k_20323886_1024.jpg":"1024x1024","k_20323886_640.jpg":"640x640","k_20323886_480.jpg":"480x480","k_20323886_340.jpg":"340x340","k_20323886_220.jpg":"220x220","o_20323886_1280.jpg":"1280x853","o_20323886_1024.jpg":"1024x682","o_20323886_640.jpg":"640x426","o_20323886_480.jpg":"480x320","o_20323886_340.jpg":"340x226","o_20323886_220.jpg":"220x146","h_20323886_1280.jpg":"1280x854","h_20323886_1024.jpg":"1024x683","h_20323886_640.jpg":"640x427","h_20323886_480.jpg":"480x320","h_20323886_340.jpg":"340x227","h_20323886_220.jpg":"220x147","pp_20323886_1280.jpg":"1006x1280","pp_20323886_1024.jpg":"805x1024","pp_20323886_640.jpg":"503x640","pp_20323886_480.jpg":"377x480","pp_20323886_340.jpg":"267x340","pp_20323886_220.jpg":"173x220"},{"size0":"1920x2877","hd_20323890_1920.jpg":"1920x1080","k_20323890_1280.jpg":"1280x1280","k_20323890_1024.jpg":"1024x1024","k_20323890_640.jpg":"640x640","k_20323890_480.jpg":"480x480","k_20323890_340.jpg":"340x340","k_20323890_220.jpg":"220x220","o_20323890_1280.jpg":"1280x1918","o_20323890_1024.jpg":"1024x1534","o_20323890_640.jpg":"640x959","o_20323890_480.jpg":"480x719","o_20323890_340.jpg":"340x509","o_20323890_220.jpg":"220x329","h_20323890_1280.jpg":"1280x854","h_20323890_1024.jpg":"1024x683","h_20323890_640.jpg":"640x427","h_20323890_480.jpg":"480x320","h_20323890_340.jpg":"340x227","h_20323890_220.jpg":"220x147","pp_20323890_1280.jpg":"1006x1280","pp_20323890_1024.jpg":"805x1024","pp_20323890_640.jpg":"503x640","pp_20323890_480.jpg":"377x480","pp_20323890_340.jpg":"267x340","pp_20323890_220.jpg":"173x220"}]} [language] => * [multi_author] => 0 [type_id] => 204 [category] => TableOCMCategory Object ( [id] => 262 [name] => Showbiz [alias] => showbiz [description] => [parent] => 477 [extraFieldsGroup] => 9 [published] => 1 [image] => [access] => 1 [ordering] => 1 [params] => {"inheritFrom":"0","catMetaDesc":"","catMetaKey":"","catMetaRobots":"","catMetaAuthor":"","theme":"","num_leading_items":"2","num_leading_columns":"1","leadingImgSize":"Large","num_primary_items":"4","num_primary_columns":"2","primaryImgSize":"Medium","num_secondary_items":"4","num_secondary_columns":"1","secondaryImgSize":"Small","num_links":"4","num_links_columns":"1","linksImgSize":"XSmall","catCatalogMode":"0","catFeaturedItems":"1","catOrdering":"publishUp","catPagination":"2","catPaginationResults":"1","catTitle":"1","catTitleItemCounter":"1","catDescription":"1","catImage":"1","catFeedLink":"0","catFeedIcon":"0","subCategories":"1","subCatColumns":"2","subCatOrdering":"","subCatTitle":"1","subCatTitleItemCounter":"1","subCatDescription":"1","subCatImage":"1","itemImageXS":"","itemImageS":"","itemImageM":"","itemImageL":"","itemImageXL":"","catItemTitle":"1","catItemTitleLinked":"1","catItemFeaturedNotice":"0","catItemAuthor":"1","catItemDateCreated":"1","catItemRating":"0","catItemImage":"1","catItemIntroText":"1","catItemIntroTextWordLimit":"","catItemExtraFields":"0","catItemHits":"0","catItemCategory":"1","catItemTags":"1","catItemAttachments":"0","catItemAttachmentsCounter":"0","catItemVideo":"0","catItemVideoWidth":"","catItemVideoHeight":"","catItemAudioWidth":"","catItemAudioHeight":"","catItemVideoAutoPlay":"0","catItemImageGallery":"0","catItemImageGalleryWidth":"","catItemImageGalleryHeight":"","catItemDateModified":"0","catItemReadMore":"1","catItemCommentsAnchor":"1","catItemOCMPlugins":"1","itemDateCreated":"1","itemTitle":"1","itemFeaturedNotice":"1","itemAuthor":"1","itemFontResizer":"1","itemPrintButton":"0","itemEmailButton":"1","itemSocialButton":"1","itemVideoAnchor":"1","itemImageGalleryAnchor":"1","itemCommentsAnchor":"1","itemRating":"0","itemImage":"1","itemImgSize":"Large","itemImageMainCaption":"1","itemImageMainCredits":"1","itemIntroText":"0","itemFullText":"1","itemExtraFields":"0","itemDateModified":"1","itemHits":"0","itemCategory":"0","itemTags":"1","itemAttachments":"1","itemAttachmentsCounter":"1","itemVideo":"1","itemVideoWidth":"","itemVideoHeight":"","itemAudioWidth":"","itemAudioHeight":"","itemVideoAutoPlay":"0","itemVideoCaption":"1","itemVideoCredits":"1","itemImageGallery":"0","itemImageGalleryWidth":"","itemImageGalleryHeight":"","itemNavigation":"0","itemComments":"1","itemTwitterButton":"1","itemFacebookButton":"1","itemGooglePlusOneButton":"1","itemAuthorBlock":"0","itemAuthorImage":"0","itemAuthorDescription":"0","itemAuthorURL":"0","itemAuthorEmail":"0","itemAuthorLatest":"0","itemAuthorLatestLimit":"5","itemRelated":"0","itemRelatedLimit":"5","itemRelatedTitle":"1","itemRelatedCategory":"0","itemRelatedImageSize":"0","itemRelatedIntrotext":"1","itemRelatedFulltext":"0","itemRelatedAuthor":"0","itemRelatedMedia":"0","itemRelatedImageGallery":"0","itemOCMPlugins":"1"} [trash] => 0 [plugins] => {"customparams_created":"2019-11-04 19:44:34","customparams_modified":"2019-11-04 19:44:34","customparams_videobg":"","customparams_countdown_module":"","customparams_search_template":""} [language] => * [container] => 0 [container_name] => [_tbl:protected] => #__ocm_categories [_tbl_key:protected] => id [_tbl_keys:protected] => Array ( [0] => id ) [_db:protected] => JDatabaseDriverMysqli_Exabyte Object ( [name] => mysqli [serverType] => mysql [connection:protected] => mysqli Object ( [affected_rows] => 38 [client_info] => mysqlnd 5.0.12-dev - 20150407 - $Id: 7cc7cc96e675f6d72e5cf0f267f48e167c2abb23 $ [client_version] => 50012 [connect_errno] => 0 [connect_error] => [errno] => 0 [error] => [error_list] => Array ( ) [field_count] => 3 [host_info] => 127.0.0.1 via TCP/IP [info] => [insert_id] => 0 [server_info] => 5.5.30 [server_version] => 50530 [stat] => Uptime: 38747464 Threads: 3 Questions: 7122118231 Slow queries: 3309022 [sqlstate] => 00000 [protocol_version] => 10 [thread_id] => 608978029 [warning_count] => 0 ) [nameQuote:protected] => ` [nullDate:protected] => 0000-00-00 00:00:00 [_database:JDatabaseDriver:private] => sdproductiondb [count:protected] => 31 [cursor:protected] => [debug:protected] => [limit:protected] => 0 [log:protected] => Array ( ) [timings:protected] => Array ( ) [callStacks:protected] => Array ( ) [offset:protected] => 0 [options:protected] => Array ( [driver] => mysqli_exabyte [host] => 127.0.0.1 [user] => proxy_user_front01 [password] => Y2AfBGoJRKhS9HNdMJ [database] => sdproductiondb [prefix] => sk_ [select] => 1 [port] => 6033 [socket] => ) [sql:protected] => SELECT id, value, type FROM #__ocm_extra_fields ef WHERE ef.published = 1 [tablePrefix:protected] => sk_ [utf:protected] => 1 [utf8mb4:protected] => 1 [errorNum:protected] => 0 [errorMsg:protected] => [transactionDepth:protected] => 0 [disconnectHandlers:protected] => Array ( ) [ocmConfig] => Array ( ) ) [_trackAssets:protected] => [_rules:protected] => [_locked:protected] => [_autoincrement:protected] => 1 [_observers:protected] => JObserverUpdater Object ( [aliases:protected] => Array ( ) [observers:protected] => Array ( ) [doCallObservers:protected] => 1 ) [_columnAlias:protected] => Array ( ) [_jsonEncode:protected] => Array ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [year_lookup] => 0 [link] => /scena/showbiz ) [additional_categories] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 262 [name] => Showbiz [alias] => showbiz [parent] => 477 [published] => 1 [trash] => 0 [link] => /scena/showbiz ) ) [link] => /scena/showbiz/evo-kako-izgleda-bozic-u-splitskom-domu-ivana-pazanina-veceras-se-vratio-suditi-kuhanju-drugih-a-njegovi-ce-se-doma-za-pocetak-uhvatiti-zeca-na-kiselo-ima-vec-spremnu-novogodisnju-zelju-1152978 [printLink] => /scena/showbiz/evo-kako-izgleda-bozic-u-splitskom-domu-ivana-pazanina-veceras-se-vratio-suditi-kuhanju-drugih-a-njegovi-ce-se-doma-za-pocetak-uhvatiti-zeca-na-kiselo-ima-vec-spremnu-novogodisnju-zelju-1152978?tmpl=component&print=1 [tags] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 284787 [name] => Ivan Pažanin [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => ivan-pazanin [link] => /tag/ivan-pazanin ) ) [imageXSmall] => [imageSmall] => [imageMedium] => [imageLarge] => [imageXLarge] => [attachments] => Array ( ) [cleanTitle] => Evo kako izgleda Božić u splitskom domu Ivana Pažanina: večeras se vratio suditi kuhanju drugih, a njegovi će se doma, za početak, uhvatiti zeca na kiselo. Ima već spremnu novogodišnju želju [num_of_authors] => 0 [author] => Joomla\CMS\User\User Object ( [isRoot:protected] => [id] => [name] => [username] => [email] => [password] => [password_clear] => [block] => [sendEmail] => [registerDate] => [lastvisitDate] => [activation] => [params] => [groups] => Array ( ) [guest] => 1 [lastResetTime] => [resetCount] => [requireReset] => [_params:protected] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( ) [initialized:protected] => [separator] => . ) [_authGroups:protected] => [_authLevels:protected] => [_authActions:protected] => [_errorMsg:protected] => [userHelper:protected] => Joomla\CMS\User\UserWrapper Object ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [link] => /autor/2024-05-18-22-43-03-264 [profile] => stdClass Object ( [id] => 1342 [gender] => m [description] => [image] => 1342.png [url] => [group] => 0 [plugins] => {"customparams_author_school":"","customparams_author_title":"","customparams_author_title_categoryid":"3","customparams_fb_link":"","customparams_tw_link":""} ) [avatar] => /components/com_ocm/images/placeholder/user.png ) [numOfComments] => 0 [mainImage] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2021/12/14/20324234.jpg [galleryCount] => 4 [hasImage] => 1 [mainImageAuthor] => RTL PRESS [mainImageDesc] => 'Svaka osoba pored mene je posebna i oko sebe imam samo ljude koje volim i cijenim. Oni su sve moje bogatstvo i moja srića. Malo mi za sriću triba....'
  [popup_gallery] => Array ( [0] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2021/12/14/20324234.jpg [title] => 'Svaka osoba pored mene je posebna i oko sebe imam samo ljude koje volim i cijenim. Oni su sve moje bogatstvo i moja srića. Malo mi za sriću triba....'
 
RTL PRESS ) [1] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2021/12/14/20323884.jpg [title] => Oni su više od kolega
 
RTL PRESS ) [2] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2021/12/14/20323886.jpg [title] => 'Ne znam imaju li kandidati favorite. Strogoća ovisi o hrani, svi smo mi individualni i drugačije gledamo na neke stvari. To je kvaliteta i draž našeg žirija' RTL PRESS ) [3] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2021/12/14/20323890.jpg [title] => RTL PRESS ) ) [bgPosition] => [text] => {OCMSplitter}

Jedno od najpoznatijih televizijskih lica otkako se 2016. godine pojavio u trećoj sezoni "Tri, dva, jedan - kuhaj!" svakako je Ivan Pažanin.

Ovo zaštitno lice dalmatinske kuhinje poznato je u cijeloj Hrvatskoj, a kada ne kradu recepte za nova jela, mnoge djevojke rado "škicnu" plavookog Dalmatinca koji s Tomislavom Špičekom i Željkom Klemenčić ocjenjuje njihova jela.

Ipak, iako su ga spajali s mnogim našim zvijezdama, Pažanin u razgovoru s nama nije htio otkriti pripada li njegovo srce nekome, ali nam je zato ispričao sve detalje novog blagdanskog izdanja ovog showa.

- Gdje za Novu?, postavili smo mu i najčešće pitanje u prosincu, ali otkrio nam je kako ludih planova za doček zasad nema, ali već jako dobro zna što će si poželjeti kada se kazaljke preklope. Iako ima krcat raspored, u njega je bezrezervno upisao Božić u rodnom gradu. A to razdoblje godine iskoristi i da kuhaču objesi o klin, te mjesto za štednjakom prepusti roditeljima.

Opet vas na malim ekranima gledamo u još jednom blagdanskom izdanju "Tri, dva, jedan- ho- ho-ho!" Kakav je osjećaj ponovno biti dio tog projekta?

- Osjećaj je uvik odličan, nekako poseban. Lipo je doć nakon ovoliko godina i još uživat u snimanju kao da je prvi put. Svi smo sritni i uživamo. Projekt je prepoznatljiv i dugovječan, pa svi osjećamo ponos.

Pretpostavljamo da ćete mi reći da nema favorita među emisijama, ali ipak moram pitati... Volite li više ovo blagdansko izdanje ili standardni "Tri, dva jedan, kuhaj!"? Kakav je osjećaj biti na setu? Postoje li razlike kod snimanja?

- Blagdansko izdanje je posebno, onako opušteno i lipo ukusno. Drugačiji je osjećaj na setu od onog standardnog, iako i on ima svoju posebnu težinu. Za mene je svaki projekt poseban.

Kako izgleda Božić u obitelji Pažanin? Hvatate li se kuhače ili uživate u specijalitetima drugih članova obitelji? Traže li od vas recepte ili se drže svojih "provjerenih" verzija?

- Moja familija kuha super, volim doć na njihovu spizu jer je za mene Božić zapravo moja familija i taj osjećaj toplog doma. Ja osobno rijetko kuham u takvim danima, već sve prepuštam materi i ocu, a ja onda samo uživam.

---

image
RTL PRESS
---


Bez čega ne može proći blagdanski stol obitelji Pažanin?

- Blagdani su kod nas posebno inspirirani hranom. Na stolu mora biti pašticada, zec na kiselo, francuska salata i janjetina s bižima.

Sve mi odgovara, važno da je veselo

O vašim vezama se nekoliko puta špekuliralo javno, a vjerujem da su priče u kuloarima još napetije... Imate velik broj obožavateljica koje sigurno zanima, postoji li netko poseban s kime ćete provesti blagdane?

- Svaka osoba pored mene je posebna i oko sebe imam samo ljude koje volim i cijenim. Oni su sve moje bogatstvo i moja srića. Malo mi za sriću triba....

Postoje li neke obiteljske tradicije kojih se slijepo držite i bez kojih ne možete zamisliti blagdane? Sadite li pšenicu, spremate bakalar na Badnjak, kitite jelku?

- Da, da i da! Iako me nema jer sam jako zaposlen, moram okititi jelku. To mi je uvijek posebno, pa makar mi trajalo i samo dva dana koliko sam doma... Čini me sretnim i to ne želim nikad preskočiti. Što se tiče hrane, na Badnjak je obavezan bakalar.

Kad smo se dogovarali za ovaj razgovor, rekli ste mi da vam je zbog snimanja jako gust raspored. Hoćete li uspjeti "ukrasti" nekoliko dana za Božić u Splitu? Koji su planovi za doček, jeste li se zaželjeli ludog provoda ili će biti kućna atmosfera uz dobru hranu i još bolju kapljicu?

- Moram bit dva dana doma za Božić pod obavezno i to je to. Onda mogu u nove radne pobjede. Za doček zasad nemam planova, sve ću spontano pa kako bude. Sve mi odgovara, važno mi je samo da je sve lipo i veselo.

Već ste nekoliko godina dio tima 'Tri, dva jedan', je li došlo pomalo do zasićenja? Što vam je najdosadniji dio, a što najzabavniji?

- Svako novo snimanje meni je novi početak. Još uvijek uživam i nije došlo do zasićenja jer je svake godine sve interesantnije i posebnije. Svi ljudi na setu su odlični i sad smo već toliko povezani da sve znamo jedan o drugome i to je odlično. Atmosfera je luda i familijarna i to ne može nikad dosadit.

Ako je vjerovati onome na našim ekranima, odlično se slažete sa Željkom i Tomislavom s kojima se već dugo u žiriju. Slažete li se i privatno? Dijelite li i trenutke iz privatnog života ili sve ostaje samo na poslovnom?

- Željka i Tomo su odlični. Privatno se družimo i pravi smo kolege i prijatelji. Meni je uživanje s njima radit, a nakon ovoliko godina više nema tajni među nama. E, to je pravo prijateljstvo!

---

image
'Ne znam imaju li kandidati favorite. Strogoća ovisi o hrani, svi smo mi individualni i drugačije gledamo na neke stvari. To je kvaliteta i draž našeg žirija'
RTL PRESS
---


Što mislite, imaju li kandidati svoje favorite u žiriju? Tko je najblaži, a tko je strog? Da moraju, kako bi vas kandidati opisali u nekoliko riječi?

- Ne znam imaju li kandidati favorite. Strogoća ovisi o hrani, svi smo mi individualni i drugačije gledamo na neke stvari. To je kvaliteta i draž našeg žirija uz autentičnost, profesionalnost i karakter. Sve to imamo i ponosni smo na to.

Poznati trio iz žirija dobio je i odlično voditeljsko pojačanje. Timu na setu pridružila se i još jedna Dalmatinka, Marijana Batinić...

- Marijana je velika profesionalka i divno je šta je s nama. Poznajemo se od prije, a sad radimo skupa. Super, super!

Planira nove projekte

Ovogodišnje božićno izdanje posebno je i zbog toga što kuhaju kandidati "Večere za 5". Kako su se snašli?

- Kandidati imaju iskustva isprid kamere pa su se odma snašli. Jako su komunikativni i fino kuhaju. Ma bit će svega, pravo blagdansko ludilo!

Je li na setu bilo zanimljivije jer su već imali iskustva u kuhanju pred kamerama?

- Naravno da je zanimljivije pošto nema početnog stresa, nego smo odmah krenuli opušteno, što je jako bitno.

RTL je tako u jednu emisiju spojio dvije uspješnice koje prati velik broj ljudi... Zanima me, gledate li "Večeru za pet"? Pratite li neke druge kulinarske emisije?

- Pratim kad stignem, ali vjerujte nemam baš puno vremena. Lipo je pogledat i opustit mozak uz dobru hranu i domaće ljude.

---

image
Oni su više od kolega
 
RTL PRESS
---


Planirate li nove projekte? Koji su planovi za novu godinu koja nam uskoro stiže? Što ćete poželjeti u ponoć?

- Planiram nove projekte, ali pustimo vrime neka odradi svoje pa će se sve znat. U ponoć ću poželit samo zdravlje i sriću, meni sasvim dovoljno.

Zbog posla živite na nekoliko adresa... Gdje biste se voljeli skrasiti?

- Za sad mi odgovara ovaj tempo života, ali jako volim svoj Split, more, Dalmaciju.... Čovik sam od mora i soli. Život nosi svoje i vidit ćemo šta će donit. Prihvaćam sve i uživat ću u bilo kojem momentu života jer jedino tako možeš bit sritan i ispunjen.

[event] => stdClass Object ( [BeforeDisplay] => [AfterDisplay] => [AfterDisplayTitle] => [BeforeDisplayContent] => [AfterDisplayContent] => [OCMBeforeDisplay] => [OCMAfterDisplay] => [OCMAfterDisplayTitle] => [OCMBeforeDisplayContent] => [OCMAfterDisplayContent] =>
RTL PRESS RTL PRESS RTL PRESS RTL PRESS
RTL PRESS
'Svaka osoba pored mene je posebna i oko sebe imam samo ljude koje volim i cijenim. Oni su sve moje bogatstvo i moja srića. Malo mi za sriću triba....'
 
RTL PRESS
Oni su više od kolega
 
RTL PRESS
'Ne znam imaju li kandidati favorite. Strogoća ovisi o hrani, svi smo mi individualni i drugačije gledamo na neke stvari. To je kvaliteta i draž našeg žirija'
[OCMUserDisplay] => [OCMCommentsCounter] => [OCMCommentsBlock] => ) [jcfields] => Array ( ) [image] => [imageWidth] => 600 [comments] => Array ( ) [absoluteURL] => https://slobodnadalmacija.hr/scena/showbiz/evo-kako-izgleda-bozic-u-splitskom-domu-ivana-pazanina-veceras-se-vratio-suditi-kuhanju-drugih-a-njegovi-ce-se-doma-za-pocetak-uhvatiti-zeca-na-kiselo-ima-vec-spremnu-novogodisnju-zelju-1152978 [emailLink] => /component/mailto/?tmpl=component&template=site&link=256c08456502e25fd657a6986f4c99882df63449 [twitterURL] => http://twitter.com/intent/tweet?text=Evo+kako+izgleda+Bo%C5%BEi%C4%87+u+splitskom+domu+Ivana+Pa%C5%BEanina%3A+ve%C4%8Deras+se+vratio+suditi+kuhanju+drugih%2C+a+njegovi+%C4%87e+se+doma%2C+za+po%C4%8Detak%2C+uhvatiti+zeca+na+kiselo.+Ima+ve%C4%87+spremnu+novogodi%C5%A1nju+%C5%BEelju&url=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fscena%2Fshowbiz%2Fevo-kako-izgleda-bozic-u-splitskom-domu-ivana-pazanina-veceras-se-vratio-suditi-kuhanju-drugih-a-njegovi-ce-se-doma-za-pocetak-uhvatiti-zeca-na-kiselo-ima-vec-spremnu-novogodisnju-zelju-1152978 [socialLink] => https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fscena%2Fshowbiz%2Fevo-kako-izgleda-bozic-u-splitskom-domu-ivana-pazanina-veceras-se-vratio-suditi-kuhanju-drugih-a-njegovi-ce-se-doma-za-pocetak-uhvatiti-zeca-na-kiselo-ima-vec-spremnu-novogodisnju-zelju-1152978 )
[{"id":"1","value":""},{"id":"2","value":"OBO\u017dAVA KITITI JELKU"},{"id":"10","value":""},{"id":"65","value":""},{"id":"63","value":"2"},{"id":"80","value":""},{"id":"81","value":""},{"id":"82","value":""},{"id":"83","value":""},{"id":"84","value":""},{"id":"85","value":""},{"id":"86","value":""},{"id":"88","value":""},{"id":"95","value":"0"},{"id":"78","value":"2"},{"id":"61","value":"1"},{"id":"62","value":"1"},{"id":"64","value":"1"},{"id":"67","value":"1"},{"id":"68","value":"2"},{"id":"69","value":"1"},{"id":"70","value":"1"},{"id":"71","value":"1"},{"id":"73","value":"1"},{"id":"74","value":"1"},{"id":"77","value":"1"},{"id":"79","value":"1"},{"id":"87","value":"1"},{"id":"91","value":"1"},{"id":"92","value":"1"},{"id":"93","value":"1"},{"id":"94","value":"1"},{"id":"96","value":"1"},{"id":"98","value":"1"}]
StoryEditorOCM
ShowbizOBOŽAVA KITITI JELKU

Evo kako izgleda Božić u splitskom domu Ivana Pažanina: večeras se vratio suditi kuhanju drugih, a njegovi će se doma, za početak, uhvatiti zeca na kiselo. Ima već spremnu novogodišnju želju

Piše Marija Vuković
20. prosinca 2021. - 21:03
'Svaka osoba pored mene je posebna i oko sebe imam samo ljude koje volim i cijenim. Oni su sve moje bogatstvo i moja srića. Malo mi za sriću triba....'  RTL PRESS

Jedno od najpoznatijih televizijskih lica otkako se 2016. godine pojavio u trećoj sezoni "Tri, dva, jedan - kuhaj!" svakako je Ivan Pažanin.

Ovo zaštitno lice dalmatinske kuhinje poznato je u cijeloj Hrvatskoj, a kada ne kradu recepte za nova jela, mnoge djevojke rado "škicnu" plavookog Dalmatinca koji s Tomislavom Špičekom i Željkom Klemenčić ocjenjuje njihova jela.

Ipak, iako su ga spajali s mnogim našim zvijezdama, Pažanin u razgovoru s nama nije htio otkriti pripada li njegovo srce nekome, ali nam je zato ispričao sve detalje novog blagdanskog izdanja ovog showa.

- Gdje za Novu?, postavili smo mu i najčešće pitanje u prosincu, ali otkrio nam je kako ludih planova za doček zasad nema, ali već jako dobro zna što će si poželjeti kada se kazaljke preklope. Iako ima krcat raspo...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. svibanj 2024 00:43