StoryEditorOCM
Parlamentarni izbori 2024sad je druga ‘pisma‘

U DP-u pate od postizborne demencije? Sad bi najradije zaboravili i na ovu objavu. Pustili su je tri dana prije izbora

Piše vijesti sd
22. travnja 2024. - 16:40

Domovinski pokret vodi razgovore s HDZ-om s ciljem stvaranja parlamentarne većine i sastavljanja nove vlade, a čini se da su sve više iznervirani propitkivanjima javnosti o svojim izjavama o HDZ-u i Andreju Plenkoviću posljednjih mjeseci i u predizbornoj kampanji.

Stipo Mlinarić Ćipe danas je najprije rekao da nikad nije nazvao Plenkovića lopovom, da bi se kasnije pozvao na kontekst te da se to zbilo u 1 sat navečer.

"To je bio opoziv Andreja Plenkovića u 1 sat navečer. Aludirao sam da su ukrali dva referenduma. Kuščević i ekipa su ukrali.

Na upit povlače li kaznenu prijavu protiv Andreja Plenkovića, stvarni šef DP-a Radić iznervirano je rekao: "Ako ćemo se ponašati kao vi, neće biti vlasti nikada." "DP će pregovarati sa svima. Neka ljevica i Most naprave pregovarački tim. Neću povući kaznenu prijavu protiv Plenkovića, kako se povlači kaznena prijava?" rekao je Radić, prenosi Index.

U Indexu su podsjetili na neke od najupečatljivijih izjava koje su DP i Ivan Penava izgovorili o Plenkoviću i HDZ-u. Bilo je tu riječi o lopovima, izdajnicima, usporedbi Plenkovića sa Sanaderom, obećavanja da neće biti dogovora DP-a s HDZ-om, plakata o "oslobođenju" Vukovara...

Zanimljiva je i objava DP-a na društvenim mrežama 14. travnja, tri dana prije izbora. Tada su priopćili kako je "glas za Plenkovića glas za silovatelje i ratne zločince, da i dalje budu na slobodi". "To je glas kojim vi, građani RH, plaćate širenje srpskog sveta", napisali su.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. travanj 2024 19:00