StoryEditorOCM
ŽivotSPLIT

Zanimljiva projekcija filma: odvedi napuštenog psa na Disneyjev klasik ‘101 dalmatinac‘

Piše MOZAIK SD
23. kolovoza 2023. - 10:39

Čarobno Ljetno kino Bačvice danas u 20:30 sati postaje pozornica sasvim posebne projekcije Disneyjevog klasika "101 dalmatinac" uoči kojeg će se posjetitelji moći družiti s napuštenim psima i među njima možda pronaći svog novog kućnog ljubimca.

Projekciju zajednički organiziraju Zaklada Bestie, Kino Mediteran i Centar za kulturu i cjeloživotno obrazovanje Zlatna vrata, a iako je omiljeno kino na Bačvicama inače ‘dog friendly‘, iznimno ove srijede ulaz u kino bit će dozvoljen isključivo neudomljenim psima o kojima skrbi Zaklada.

Cilj je omogućiti posjetiteljima ugodno druženje sa psima željnima pažnje jer će članovi Zaklade Bestia dovesti najmanje 20 šarmantnih ljubimaca koji su u potrazi za domom. Također, imate priliku doći na projekciju u pratnji psa iz skloništa čime ćete ostvariti pogodnosti i, ono najvažnije, uveseliti napuštenog psa odlaskom na filmsku projekciju s njegovim prijateljima iz skloništa.

Ulaznice su u prodaji na www.kinomediteran.hr te na blagajni Ljetnog kina Bačvice u srijedu od 19 sati, od kada u kinu i kreće druženje sa psima. Za sve one koji se odluče na samoinicijativni prijevoz psa iz skloništa Zaklade Bestie (potrebno je u srijedu od 18 do 19 sati doći na adresu: Ivana Pavla II 47, Kaštel Sućurac), osigurana je besplatna ulaznica za kino i kokice kao znak zahvalnosti. Poslije projekcije potrebno je psa na siguran način dovesti natrag do skloništa.

Oni koji žele odvesti psa na "101 dalmatinca" potrebno je prijaviti se putem formulara na OVOJ poveznici.  

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. svibanj 2024 15:39