StoryEditorOCM
ŽivotPAD S 5000 METARA

Na letu Alaska Airlinesa slomila se vrata i izletjeli predmeti: evo što je pronašao šetač na cesti, radi bez greške!

Piše MOZAIK SD
13. siječnja 2024. - 07:31

Prije tjedan dana dogodila se nesreća na letu Alaska Airlesa, u kojoj su otkinuta vrata i mali dio trupa, a nekoliko predmeta je tom prigodom usisano kroz rupu zbog dekompresije, uključujući telefon, koji je preživio pad neoštećen!

Kada su se vrata iznenada slomila na Alaska Airlinesu, iz njega je na zemlju pao mobitel iPhone, koji je pronašao stanovnik Washingtona Sean Bates, dok je šetao.

@seansafyre quick story of how I found a phone that dropped 16,000 feet ? definitely belonged to a passenger on #alaskaairlines #asa1282 ♬ original sound - Sean Bates

Na internetskoj platformi TikTok Bates je ispričao kako je u šetnji naletio na mobitel. Isprva je mislio, kako kaže, kako je netko izbacio pokvareni mobitel iz automobila. Ali kad ga je uzeo, vidio je da još radi.

"Ležao je ispod grma, prilično čist i bez ogrebotina, ni staklo se nije bilo slomljeno", rekao je.

Budući da mobitel nije imao zaključani zaslon, a na prvoj stranici bio je otvoren e-mail upravo zrakoplovne tvrtke za let na kojem se dogodila nesreća, s detaljima o prtljazi i cijenama leta, zaključeno je da je mobitel "aterirao" na zemlju upravo iz tog zrakoplova.

Nakon nalaza, Bates je nazvao NTSB (Nacionalni odbor za sigurnost prometa) kako bi istražio nesreću, gdje mu je rečeno da je to drugi telefon koji su pronašli i koji je ispao iz aviona. U nekom dvorištu pronađen je još jedan telefon, ali je taj mobitel bio potpuno razbijen.

Pronađeni telefon vraćen je vlasniku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 08:37