StoryEditor
ShowbizĆA ĆE IM COPACBANA

Fotografije otkrile da se na Visu oženila strana glazbena zvijezda: pogledajte kako se samo guštalo u romantici na tvrđavi

Piše I. P.
6. rujna 2019. - 14:20
20190000

Švedski pop pjevač i televizijski voditelj Mans Zelmerlow, koji se proslavio među širom glazbenom publikom kao pobjednik Eurosonga 2015. godine, kad je trijumfirao s pjesmom "Heroes", i engleska glumica Ciara Janson odlučili su u Hrvatskoj, točnije na otoku Visu, izreći svoje sudbonosno “da”.

 

Hrvatska kao mjesto vjenčanja je bila i logičan izbor za ovaj par, koji je i ranije ljetovao na Jadranu. 33-godišnji Mans i njegova godinu dana mlađa supruga i ove godine objavljivali su slike s idiličnog dalmatinskog odmora na Hvaru i Visu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Well this is all getting a bit real isn’t it... 🍍👰🏽 #weddingweek

A post shared by Ciara Janson (@ciarajanson) on

 

Par se, u društvu prijatelja i obitelji, zavjetovao na zidinama Utvrde sv. Juraja na Visu, a snimke i fotografije pokazale su da je atmosfera bila romantična i bajkovita.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Expect miracles!!! @manszelmerlow & Ciara wedding today ♥️♥️♥️♥️

A post shared by Carola Häggkvist (@carolaofficiell) on

 

Početkom kolovoza buduća mladenka dala je naslutiti da će uskoro pred oltar. Na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira odjevena u kupaći kostim, s velom na glavi.

 

Mans i Ciara skupa su od 2016. godine, a prošle godine dobili su sina Alberta.

Vijest o hrvatskom vjenčanju prenijeli su gotovo svi švedski mediji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

20. siječanj 2021 03:52