StoryEditorOCM
PanoramaU RITMU MUZIKE...

Strastveno voli svoj posao, stručna je i strpljiva u prenošenju znanja: ‘Trebalo bi ga uvesti u osnovne škole‘

Piše VInko Paić
11. ožujka 2024. - 17:31

U Zagrebu će se od 12. do 14. travnja održati prvi Salsa maraton u Hrvatskoj. Radi se o tri dana i tri noći plesa uz brojne domaće, ali i internacionalne ljubitelje ovoga kubanskog plesa. Cijelo je događanje nastalo s idejom poticanja salsa scene u Hrvatskoj, posebice u glavnom gradu, u kojemu nedostaje događanja koja bi privukla i internacionalnu publiku i našu metropolu stavila na međunarodnu salsa-mapu.

Prisustvovat će više od 200 plesača iz mnogih zemalja, a za sve je "kriva" Nataša Pavićević, voditeljica plesnog studija "Salsa Fusion", koji je na plesnoj sceni aktivan već sedam godina. Ova rođena Puležanka dugo živi u Zagrebu i možemo reći – živi za ples! Iako je profesorica engleskog jezika, ništa drugo nije bilo opcija nego otvoriti plesni studio jer njezina je misija plesati i druge učiti plesu.

Bilo je tu svakakvih poslovnih turbulencija, ali Nataša je jedna snažna, mlada i poduzetna žena koja polako gradi svoj poslovni put, prijatelji će kazati jedna divna osoba, stručna u plesu, educirana, voljna i strpljiva u prenošenju znanja, ma baš osoba na mjestu, dodajmo mi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 13:47