StoryEditorOCM
Panoramapravi show

Sa 16 godina rodila dijete majčinom dečku: Partner je ostavio, krivično progonila majku, sad je u braku s milijunašem

Piše MOZAIK SD
17. veljače 2024. - 17:44

Aleksandra Subotić godinama je bila dio reality show programa, a nakon brojnih romantičnih brodoloma danas je u braku s milijunašem i živi u luksuzu, piše kurir.rs.

Fitness instruktorica Ljuba Pantović, Aleksandrina majka, bila je u vezi s Aleksandrom Čabarkapom, a njezina kćerka je, kako su pisali mediji, sa 16 godina zatrudnjela s istim muškarcem i rodila kćer.

Aleksandra Subotić čak je podnijela kaznenu prijavu protiv svoje majke Ljube Pantović i to, kako kaže, po savjetu Centra za socijalni rad, kako joj ne bi oduzeli skrbništvo nad kćeri.

- Napisala je da je Magdalena u opasnosti sa mnom i s Davidom, čak je išla toliko daleko da je izmislila kako je čula da se moje dijete nekome žalilo da želi živjeti u drugoj obitelji. To, naravno, nije istina jer je moja kći jako sretna što živi sa mnom i s Davidom, a to se vidi i iz njenog ponašanja - rekla je Subotić medijima jednom prilikom dok je bila u vezi s Davidom Dragojevićem.

Godinama nije razgovarala s majkom

Kako su i Aleksandra i Ljuba dobili ponudu da uđu u Zadrugu 2, Subotić je naglasila da se neće obraćati jedno drugoj.

- David i ja smo dobili tri puta veću ponudu da uđemo u "Zadrugu" od one koju smo imali dok smo bili u "Parovima". Oduševljeni samo i najvjerojatnije ćemo biti dio "Zadruge". Ako moja majka Ljuba uđe u riality, neću joj reći ni riječi, jer joj nikada neću oprostiti zlo koje mi je učinila, rekla je.

Ove godine je tri puta bila u Srbiji, a nijednom nije došla vidjeti moju ćerku Magdalenu, iako u medijima kaže da je brižna baka. Mog dečka je nazvala pedofilom i balerinom, a to su stvari preko kojih ne možete prijeći - rekla je tada Aleksandra.

Aleksandra i Ljuba uspjele su riješiti svoje sukobe tijekom godina i već su neko vrijeme u dobrim odnosima, a instruktorica fitnesa pomogla je njihovoj kćerki da znatno smrša.

Udala se za milijunaša

Iako je godinama bila u vezi s reality sudionikom Davidom Dragojevićem, s kojim je boravila u Parovima i Zadruzi, njihovoj ljubavi došao je kraj.

Odzvonilo im je onog trenutka kada je David uplovio u vezu sa starletom Anom Korać, a Aleksandra se nakon kratke patnje udala za poslovnog čovjeka.

Peca Raspopović bio je ostvarenje Aleksandrinih snova, a uz njega je osjetila što znači živjeti na visokoj nozi. Aleksandra i Peca dobili su sina i sve je u njihovoj vezi bilo savršeno dok je Raspopović nije prevario sa starletom, a tada bliskom prijateljicom Majom Marinković.

Aleksandra je zbog ove prevare proživjela pakao, a nakon što su se strasti stišale, odlučila je da oprosti prevaru ocu svog sina, te su ostali zajedno do danas.​

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. travanj 2024 14:02