StoryEditorOCM
PanoramaLIJEPA VIJEST

Nakon vjenčanja iz snova, princeza Alexandra i njezin odabranik započet će novo poglavlje u svom životu 2024. godine

Piše MOZAIK SD
18. prosinca 2023. - 20:53
Princeza Alexandra i Nicolas Bagory nakon vjenčanja u crkvi u FrancuskojOlivier Huitel/Crystal Pictures/Crystal Pictures/Profimedia/Olivier Huitel/crystal Pictures/crystal Pictures/profimedia

Princeza Alexandra (32), kći velikog vojvode Henrija od Luksemburga (68), i njezin suprug Nicolas Bagory prvi put postaju roditelji. Veliko vojvodstvo objavilo je vijesti na Instagramu u ponedjeljak popodne

Nakon vjenčanja iz snova u travnju ove godine, princeza Alexandra i njezin Nicolas započet će novo poglavlje u svom životu 2024. godine: postat će roditelji! U priopćenju za javnost stoji: "Njihova kraljevska visočanstva Veliki vojvoda i Velika vojvotkinja sa zadovoljstvom objavljuju da princeza Alexandra i gospodin Nicolas Bagory očekuju svoje prvo dijete."

Nadalje se otkriva da je "rođenje planirano za proljeće". "Veliki vojvoda, velika vojvotkinja i članovi dviju obitelji raduju se s vama ovoj velikoj sreći."

Ove godine, 22. travnja, princeza Alexandra i Nicolas Bagory izmijenili su zavjete u gradskoj vijećnici Grada Luksemburga u nazočnosti svojih obitelji. Tjedan dana kasnije, 29. travnja 2023., uslijedilo je crkveno vjenčanje u Bormes-les-Mimozasu na jugu Francuske.

image

Veliki vojvoda i princeza Alexandra

Olivier Huitel/Crystal Pictures/Crystal Pictures/Profimedia/Olivier Huitel/crystal Pictures/crystal Pictures/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 03:59