StoryEditorOCM

Paklena kuhinja preselila se na društvene mreže; Pogledajte kako Gordon Ramsey kritizira viralna jela

Piše Mozaik sd
8. studenog 2023. - 10:15

Slavni britanski chef Gordon Ramsey globalnu popularnost je stekao kao voditelj kulinarskog showa "Paklena kuhinja", čija hrvatska inačica uskoro stiže na naše male ekrane i to na RTL-u.

No lako zapaljivi Ramsey show je "preselio" na svoj TikTok profil, na kojem broji preko 137 tisuća pratitelja. Ramsey u svom svima dobro poznatom, urnebesnom stilu, snima svoje reakcije na viralne video recepte korisnika diljem svijeta, a neki od videozapisa imaju gotovo deset milijuna pregleda.

Neke od svojih videozapisa dijeli i na svom Instagram profilu, a samo na ovom, gdje komentira "gurmana" koji je odlučio piletinu u vodi, skuhati u fritezi na vrući zrak,  "pokupio"  je 337 tisuća likeova.

"Slatko kisela piletina? O ne, molim te, zaustavi se." rekao je Ramsey pomalo dramatično na prizor osobe koja puni vodom posudu u koju će staviti piletinu. 

"I s tim ideš u fritezu na vrući zrak? Airfryer se zove tako jer se hrana kuha na zrak, idiote!" povikao je. 

Svestrani kuhar zatim je dodao i kečap i limun u vodu s piletinom, a Ramsey nije krio gađenje.

"Ovo je friteza NA ZRAK! Ponovi za mnom, na zrak! Za ime Božje, što je ovo!?" urlao je  Ramsey.

"Što to radiš mladi čovječe, mama te gleda, što je ovo" komentirao je, a mladić je onda dodao i kineske rezance u svoj specijalitet. 

"O ne, evo i rezanci. Rezanci iz friteze na zrak, čovječe, pa netko je platio za tvoje školovanje!" rekao je Ramsey, a kad je mladić sve iskrenuo u tanjur, uslijedio je šok slavnog kuhara.

"O Bože, ovo nije slatko kisela piletina, ovo je slatko kisela salmonela! Pogledaj ovo meso, ovo je sirovo, piletina je sirova, ubit ćeš nekoga!" završio je Ramsey, i nasmijao mnoge. 

Drugi videozapis na TikToku jednako je urnebesan. 

Naime, djevojka koja na svom TikToku inače objavljuje recepte i jela iz većinom američke kuhinje, s improvizacijama, u ovom je videu improvizirala s burgerom, žumanjcima, čipsom i vrhnjem za kuhanje, što je Ramseya ostavilo zatečenog, ali ne i bez teksta. Djevojka je željela od sastojaka napraviti lice, no dobila je nešto nalik prikazi na Noć vještica.

"Što za ime Božje, ti radiš? O ne, evo je, počela je sa začinima. Stavlja i čips, to je kosa pretpostavljam, ma prekrasno!" uzviknuo je Ramsey, ne skrivajući gađenje s lica.

"Gdje ovo ide, što radiš!?" uzviknuo je Ramsey dok je djevojka na tavu dodavala čips, kojeg je zatim polijevala i vrhnjem, a onda je dodala i maslac, i Ramseyevo strpljenje se istopilo s njim.

"Peršin, a sad ćeš i opet začiniti? Ne treba tebi začin, tebi treba kanta  za smeće!" povikao je Ramsey. 

"Sad ćemo čips pretvoriti opet u pire krumpir, jer je to bio prije ovog recepta. Vraćamo ga u prirodno stanište." objašnjava je djevojka dok je mrvila čips, i dodavala naribani sir. 

"U pire krumpir? Mlada damo, molim vas, trebate vidjeti liječnika!" vikao je Ramsey, izbezumljen.

"Pogledajte to lice, o bože!" ustuknuo je Ramsey kad je djevojka pokazala gotovo jelo. "Za ovo se ni tava ne bi zalijepila!" dodao je.

"Pogledajte ovo!" govorila je ponosno djevojka. 

"Da pogledate, ne, molim vas, okrenite lice!" ustuknuo je Ramsey, dodavši da burgeru treba plastični kirurg. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. svibanj 2024 21:36