StoryEditorOCM
Društvena mrežaNE MOŽE TO SVATKO

Jedan je liječnik postao viralan na TikToku jer je odlučio na neobičan način u bolnici proslaviti odlazak u mirovinu

Piše MOZAIK SD
18. siječnja 2024. - 13:43

Internetska sezacija postao je jedan liječnik hitne pomoći u Dallasu. Dr. Phil Masterson gotovo 40 godina radio je kao liječnik. Posljednjeg dana na Hitnoj iskoristio je priliku da se kotrlja hodnicima na rolama, javlja Yahoo Life.

Ovaj nekonvencionalni oproštaj nije bio samo iznenađenje za njegove suradnike, već ga je pretvorio i u internetsku senzaciju.

Mastersonova kći Nichole uhvatila je trenutak i objavila ga na TikToku, a isječak se od tada probio do više od 1.7 milijuna srca gledatelja.

Razgovarajući za Fox News Digital, liječnik je rekao: "Imao sam plan oprostiti se u kaubojskom šeširu i čizmama - i ništa drugo."

Kao što možete zamisliti, to je šokiralo neke ljude s kojima je radio. Pa se na kraju odlučio za kotače umjesto divljine.

"Ja sam sjajan roler", rekao je Masterson. I upravo je to umijeće dalo njegovoj, inače običnoj, posljednjoj smjeni nezaboravan zaokret.

"Mislim da (video) pokazuje moj život i koliko sam se zabavljao", rekao je Masterson, osvrnuvši se na svoju objavu odlaska u mirovinu. Čini se da je za njega izlazak iz Hitne i odlazak u mirovinu bio i lagani oproštaj i duhovit pozdrav sljedećem poglavlju.

Masterson, koji je godinama bio predani roler, tvrdi da mu je ova aktivnost poslužila kao izvanredno sredstvo za ublažavanje stresa tijekom njegovog medicinskog fakulteta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 00:54