StoryEditorOCM
Društvena mrežaNIJE BILO DOSADNO

BBC izdvojio najluđe trenutke finala Eurosonga: naravno da su tu i Let 3, pogledajte tko se još našao u kompilaciji

Piše MOZAIK SD
14. svibnja 2023. - 09:56

Dojmovi od Eurosonga polako su se slegli, a BBC je sada podijelio video s najluđim scenama ovog 67. po redu glazbenog natjecanja.

Komična točka engleske glumice Melanie Giedroyc, koja je odjevena u poljsku mljekaricu demonstrirala histerično "bućkanje" maslaca - popraćeno bizarnim izrazima lica, odnosno  referenca na poremećeni poljski nastup na Euroviziji iz 2014 bila je prva u montaži najčudnijih scena koje smo sinoć vidjeli.

Još jedan zanimljivi prizor bila je sama koreografija pjesme finske "Cha cha cha", koja je sinoć zamalo osvojila pobjedu.

Pažnju gledatelja privukao je i scenski nastup Moldavije i njihove pjesme "Soarele și luna‎"‎, a posebno interesantan publici bio je maskirani muškarac patuljastog rasta koji je svirao flautu. 

Njemačka heavy metal grupa Lord of the Lost u svojoj su pjesmi "Blood & Glitter" imali memorabilni "screamo trenutak", koji također nije prošao neopaženo. 

U kompilaciju su, naravno, dospjeli i Letovci - i njihove rakete. Videomontaža koja se ‘vrtjela‘ iza njih također je bila pospješitelj zadivljujućeg umjetničkog dojma kojeg je publika smjestila na 7. mjesto.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 08:17