StoryEditorOCM
Auto motomobilnost

Novitet u gradskoj dostavi dostupan i kod nas: teretno električno vozilo DFSK EC31

29. srpnja 2023. - 11:00

Uz izdašni teretni prostor duljine 2900 mm i nosivost od čak 1205 kg, model EC31 opremljen je identičnom baterijom kao i model DFSK EC35. LFP baterija kapaciteta 38,7 kWh jamči izniman doseg do 268 km (ovisno o uvjetima i načinu vožnje). Okretan i mobilan, EC31 vrlo lako će ispuniti sve zadatke. Njegove kompaktne dimenzije idealne su za gradske ulice, dostave po otocima, turističkim naseljima i sl. Vozački komfor dodatno je naglašen serijskim klima-uređajem i infotainment sustavom od 10 inča s kamerom za vožnju unatrag.

Također, model EC31 pogodan je za razne preinake sukladno zahtjevima kupca (kiper, zatvoreni sanduk...).

Uz model EC31 u ponudi je i model već poznat domaćim kupcima – furgon EC35. Gradsko dostavno vozilo sa zatvorenim teretnim prostorom – furgon dolazi “osvježen” za tržište HR.

Sukladno zahtjevima kupaca brzina ovoga gradskog dostavnjaka povećana je sa 80 km/h na 100 km/h, čime se dodatno povećava mobilnost. WLTP doseg je između 163 do 227 km, ovisno o uvjetima upotrebe. Tu su lijeva i desna klizna vrata, a CCS (brzo) punjenje za samo 45 minuta osigurava da brzo možete nastaviti vaše putovanje i dostavu. Baterija je od ranije poznata – sastava litij-željezo-fosfat (LFP) koja je jedinstvena u klasi i dodatno pridonosi boljem i optimiziranom radu prilikom većih opterećenja. Nosivost vozila je 1015 kg.

Također, prilagođen je ADAS sustav koji pazi na sigurnost pješaka prilikom manipulacije vozilom u gradskim uvjetima dostave i nižim brzinama do 30 km/h. Bogata serijska oprema, koja uključuje klima-uređaj, multimedijski uređaj s bluetooth sustavom, kameru za vožnju unatrag i centralno zaključavanje svih vrata, učinit će dostavu jednostavnom i praktičnom. Model je dostupan i u varijanti s 2 reda sjedala.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. svibanj 2024 06:27