StoryEditorOCM
Izbori 2021nije mogao izdržati

Keruma je jako iznervirao naš tekst oko sjednice Gradskog vijeća i GUP-a, uhvatio se Facebooka... Teško je prepričljivo, a nema koga nije prozvao

Piše PSD
6. travnja 2021. - 14:43

Kerum ipak nije izdržao. Danima su njegovi statusi na Facebooku u granicama finog ophođenja, pismeni i više-manje politički korektni, ali nakon današnjeg teksta naše kolegice Gabrijele Radanović opet je "izašao iz lika". Očito iznerviran sadržajem članka u kojem ga gradonačelnik Andro Krstulović Opara proziva da namjerno opstruira sjednicu vijeća i izmjene GUP-a, Kerum se uhvatio tipkovnice i napisao Facebook status u kojem je opleo po mnogima: od naše kolegice, Krstulovića Opare, Dejana Kružića, Branke Ramljak... sve do ministra Malenice, koji "ne zna o čemu se radi".

Njegov status prenosimo u originalu:

Čitam tekst novinarke Gabrijele Radanović - Slobodna Dalmacija. To je ona šta se razumi u sve, veliča lažnog gradonacelnika oparu na sva usta. Pisala je o potresima i pripala cili Split. Petlja se u svašta, a nezna ništa. Najpoznatija je po nagradi koju joj je dodijelio oparin intimus Čedo ( ups bojan), a nagrada se zove 'Split je kurac'. Užas. Još je veći užas što je je na simbol sv. Duje ucrtao ' kurac' , a štetočina gradonačelnik nije reagirao. Bitno je spomenuti da su tu nakaradnu nagradu dobili veliki jugoljubi dejan neznalica zvani Arena ( koštat će grad sto milijuna eura) i drugi veliki jugoljub petranovic (nema eto kolumne kojoj ja nisam tema).  Eto to vam je dio oparina jata. Možda treba spomenuti i oparina PR-a, trogrlića koji uzima redovno novce od Split parkinga , a sada radi kampanju za žicarku ( Tomy zna šta voliš ). Zaključak, koalicija - organizacija jugo nacionalista. Što se tiče izmjene GUP-a moj stav ne mijenjam. Prijedlog je napravljen nezakonito i koruptivno i zato ga opara gura na zadnju sjednicu, ( građani nisu pozvani na uvid i raspravu ), a ministar Malenica ne zna o čemu se radi. To što je potvrdio da opara može sazvati Vijece je HDZ-ova špranca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 03:30