StoryEditorOCM
DubrovnikDAN MLADIH I DAB FEST

Koncert mladih dubrovačkih bendova - 12. kolovoza u vrtu iza gruške place

Piše dv
9. kolovoza 2022. - 15:02

Veliki koncert dubrovački bendova povodom Međunarodnog dana mladih, održat će se 12. kolovoza 2022. godine, na romantičnoj lokaciji "povijesni vrt iza gruške place", pod nazivom   "DAB fest".

Centar za mlade Dubrovnik u suradnji s "Ljetom u Gružu" i s pomoći Grada Dubrovnika i TZ-a Dubrovnik na taj će način proslaviti Međunarodni dan mladih.

Sve zainteresirane će od 19 do 23 sata vrhunski i potpuno besplatno, zabavljati mlade snage lokalne glazbene scene: Panatush, Spirale, SFT , Nianse i Last Caress.

Program je osmišljen kao nastup dubrovačkih autorskih bendova od kojih većinu čine mladi dubrovački bendovi. Na ovaj način pokušati će se oživjeti dubrovačka glazbena scena i pomoći mladim bendovima da pokažu svoje glazbeno znanje i kreativnost. Nadamo se da će ovaj mini festival postati tradicionalan te se proširiti na više dana i više bendova.

Međunarodni dan mladih slavi se svake godine 12. kolovoza, a ove godine Centar za mlade pripremio je dvodnevnu proslavu kako bi se sve zanimljive aktivnosti mogle održati.

Kroz radionice, prezentacije, filmove, diskusije i glazbu, mladi će se upoznati s radom Centra za mlade koji je njima na usluzi i sve ostale dane u godini, s različitim znanjima, umjetnostima, prilikama koje ih čekaju i, najvažnije, jedni s drugima.

Program proslave započinje 11. kolovoza ujutro te kroz dva dana ispunjena raznovrsnim sadržajem. Sve  informacije o programu, kao i obrasce za prijavu na radionice, možete pronaći na Facebook stranici Centra za mlade Dubrovnik.

U suradnji  s Dvorištem TUP preko kojih je organiziran razgled Muzeja crvene povijesti 11. kolovoza u 18 sati (prijave na info@ centarzamladedubrovnik.com). Dođite u dobrom društvu, ili ga pronađite tamo, poručuju iz Centra za mlade Dubrovnik.

 

17. travanj 2024 18:49