StoryEditorOCM
DubrovnikZadovoljni situacijom

Iz TUP-a zahvalili Frankoviću: ovim potezom je pokazao kako Grad može biti partner u zajedničkom razvoju zajednice

Piše dv
3. siječnja 2022. - 16:31

"Ovim putem željeli bi poslati najiskrenije čestitke gradonačelniku Matu Frankoviću i svima koji su sudjelovali u procesu analize i izrade ponude za kupovinu TUPa. Čekamo još potvrdu skupštine 12.01., ali kako je gradska ponuda najbolja, vjerujemo da će skupština istu i prihvatiti. Također, željeli bi zahvaliti i svima onima koji su nas podržavali bilo da su prepoznali vrijednost TUPa i javno istupili, bilo savjetom, bilo dolaskom na naša događanja. Hvala vam svima.

Gradonačelnik je ovim činom pokazao iskrenost, hrabrost i viziju, pokazao je da Grad može biti partner mladima, da ih može saslušati, uvažiti i da možemo zajedno graditi bolji grad za sve njegove građane. Nas, članove inicijative TUP - Urbana četvrt, ovom je odlukom zadržao u gradu, dao nam je nadu da je drugačiji dijalog između vlasti i građana moguć, da je moguće razgovarati iskreno i otvoreno, a djelovati zajednički, u cilju javnog interesa.

Na kraju, želimo samo naglasiti da nam tek predstoji opravdati povjerenje građana koji su nas u velikom broju podržali. Danas se možemo radovati, ali već sutra trebamo krenuti raditi, jer mjesta za opuštanje nema. Velika je odgovornost, ali mogućnosti i potencijal TUP-a su još veći. Nadamo se da ćemo zajedno od TUP-a napraviti mjesto zajednice, mjesto za razvoj novih ideja i poslovanja, mjesto za mlade, ali i mjesto za sve naše građane. Još jednom - Gradonačelniče, hvala i čestitamo!", stoji u izjavi inicijative TUP urbana četvrt.

26. travanj 2024 20:09