StoryEditorOCM
DubrovnikSJEDNICA GRADSKOG VIJEĆA

FRANKOVIĆ: Ono što su taksisti napravili na magistrali je sramotno

Piše dv
1. rujna 2017. - 00:36

Gradonačelnik Mato Franković u uvodnom predstavljanju prijedlog odluke o dopunama Odluke o autotaksi prijevozu na području i s područja Grada Dubrovnika, kazao je kako je broj taksi prijevoznika fiksirana na 225, međutim oni koji nisu dobili koncesiju od Grada, imaju pravo žaliti se Ministarstvu, te ako dobiju pozitivnu odluku, Grad je dužan omogućiti obavljanje djelatnosti.
Vido Bogdanović (HSS) kazao je kako se politički trguje taksi koncesijama,“ zna se koji su čiji taksisti, zna se jedna koncesija četiri glasa“.

- Za mene svi oni taksisti koji su prije nekoliko blokirali državnu cestu, to jest koji su prosvjedovali u Dubokoj ljutoj su teroriste. Ne može se ovo raditi, najbolje bi bilo sve podrediti taksistima, da im sve damo. Smatram da se dugo već bavimo njima, ali ono što su oni napravili na magistrali, je sramotno, jer to nebi napravio nitko tko voli svoj grad- kazao je Franković te poručio taksistima kako poštuju njihov rad, ali isto tako očekuje kako će i oni cijeniti regule prema Gradu i građanima.

Prema riječima Bogdanovića sve one koji krše zakon treba ih sankcionirati, te im oduzeti dozvolu.

02. lipanj 2024 06:16