StoryEditorOCM

Na ljeto otvaraju novoobnovljeni heritage boutique hotel Supetar u Cavtatu, uloženo gotovo 2 milijuna kuna po sobi! Pogledajte kako će izgledati

Piše DV
6. travnja 2022. - 10:30

Jadranski luksuzni hoteli najavljuju otvaranje novoobnovljenog heritage boutique hotela Supetar u Cavtatu ovoga ljeta. Kažu kako je investicija vrijedna gotovo 2 milijuna kuna po sobi uključivala temeljitu obnovu hotela koji je prije rekonstrukcije imao tri zvjezdice.

image

Novoobnovljeni hotel Supetar u Cavtatu

Jlh Vizualizacija

"Radovi na obnovi Hotela Supetar u Cavtatu odvijaju se planiranom dinamikom te će se nakon potpune i opsežne rekonstrukcije hotela tijekom ljetnih mjeseci otvoriti s potpuno novim izgledom kao heritage hotel visoke kategorije. U sklopu investicije planirana je i suradnja s jednim od vodećih svjetskih brandova kako bi se Hotel Supetar našao na prestižnoj listi ekskluzivnih boutique hotela u kojem je postignut spoj povijesnog šarma, poštivanja bogate kulturne baštine i modernog luksuza dizajniranog za najzahtjevniju klijentelu koja cijeni privatnost i ekskluzivnost.

image

Novoobnovljeni hotel Supetar u Cavtatu

Jlh Vizualizacija

Smješten u originalnoj trokatnoj privatnoj vili iz 1920-tih godina, na cavtatskoj rivi, s pogledom na otvoreno more i cavtatski zaljev, nakon potpune obnove, Hotel Supetar raspolagat će sa 16 elegantnih i individualno dizajniranih soba. Izgrađen u tipičnom tradicionalnom stilu, s bujnim mediteranskim vrtovima i prozračnim, prostranim prostorima, interijere Hotela Supetar krasit će eklektična mješavina vintage namještaja i privlačnih arhitektonskih i art deco detalja. Novi hotel imat će i bazen koji će se biti smješten u južnom dijelu hotela okružen bujnim mediteranskim vrtom te lounge bar. Posebna pažnja posvetit će se gastronomiji, pa će hotel imati restoran s mediteranskim specijalitetima gdje će se autentična jela posluživati u romantičnom al fresco ambijentu s otvorenom terasom, a novootvoreni Wine club nudit će selekciju najboljih vina uz izbor odabranih specijaliteta. Od dodatnog sadržaja, Hotel Supetar nudit će kompletnu 24-satnu concierge uslugu", priopćili su iz JLH-a.

02. svibanj 2024 22:24