StoryEditorOCM
OstaloMALI NOGOMET |

JIMBEE CARTAGENA ‘SKINULA‘ LIDERA Dario Marinović i ekipa ruše sve pred sobom, peta prvenstvena pobjeda u nizu za skok na drugo mjesto

Piše Tonči Vlašić
4. prosinca 2020. - 22:14
Nova, sjajna i uvjerljiva pobjeda Jimbee Cartagene našeg Daria Marinovića, koja je kod kuće sa čak 5:1 svladala ni manje, ni više nego Levente, dojučerašnjeg lidera španjolskog prvenstva, najjače lige svijeta, preskočila ga na tablici, gurnula na treće mjesto, a ona stigla do drugog. Ima sad bod više od njega, 23 boda. Novi lider je Palme Futsal, koja ima 24 boda.

Marinović i ekipa ostvarili su petu prvenstvenu pobjedu u nizu, šestu računajući uspjeh u kupu, a šest utakmica ne zna za poraz u prvenstvu. U jedanaest prvenstvenih utakmica ima sedam pobjeda, dva remija i dva poraza.

image
Najava utakmice - sastav Jimbee Cartagene za ogled protiv Levantea


- Imamo dobru momčad, koja će se boriti za vrh - istaknuo je već nekoliko puta Marinović, koji nije pogađao u derbiju kola, a koji je s ukupno pet pogodaka drugi strijelac momčadi.

U 14. kolu, 12. prosinca, Jimbee Cartagena je gost O Parrula Ferrola, sastava koji je na predzadnjem 17. mjestu, s 9 bodova.
08. svibanj 2024 12:35