StoryEditorOCM
OstaloMALI NOGOMET |

CARTAGENA UZELA BOD USRED BARCELONE Dario Marinović pogodio u posljednjoj minuti te ‘ukrao‘ pobjedu prvaku Europe!

Piše Tonči Vlašić
13. listopada 2020. - 22:46
Barcelona je prije neki dan dobila 2:1 ElPozo Murciu u finalu UEFA Lige prvaka, te se po treći put popela na krov Europe, ali u prvoj utakmici nakon trijumfa nije uspjela doći do pobjede, i to u svom domu. Jimbee Cartagena je u 3. kolu španjolskog prvenstva izborila 2:2, i to je izjednačila u posljednjim trenucima utakmice, i to je pogodio Dario Marinović.

Uoči početka utakmice Jimbee Cartagena je formirala špalir te pljeskom pozdravila prvaka Europe, a potom se muški potukla, te izborila, neočekivano, bod. Barcelona je dva puta vodila. Prvi pogodak je postigla u 6. minuti (Adolfo). Andresito je u 32. minuti poravnao na 1:1, a Lozano vratio prednost Barceloni tri minute poslije izjednačenja, a pet minuta prije kraja utakmice. Međutim, nije se predala Jimbee Cartagena. Izjednačila je pogotkom srebrne kopačke Europskog prvenstva 2012. godine i najboljeg strijelca u povijesti hrvatske malonogometne reprezentacije, koji se ovo ljeto vratio u Španjolsku.

Marinović je tri sezone igrao za ElPozo Murciu s kojom je osvojio tri trofeja (španjolski Superkup 2016., te španjolski Kup kralja 2016. i 2017. godine). 

Jimbee Cartagena je u prva tri kola osvojila ukupno četiri boda. Stopostotni učinak na startu sezone u najjačoj ligi svijeta, istina s utakmicom manje (dobili obje utakmice), imaju Movistar Inter, Levante i FS Peniscola RehabMedic, koji u 4. kolu, 17. listopada, dolazi u goste Marinoviću i ekipi. 

Marinoviću, najboljem malonogometašu poniklom u Gospinom polju, pogodak protiv Barcelone, aktualnog prvaka Europe, prvi je pogodak ove sezone u najjačoj ligi svijeta! 
26. travanj 2024 20:05