StoryEditorOCM
ZagoraTEŠKI PREKRŠAJI

Mlađa Sinjanka šokirala i policajce svojim ponašanjem u prometu, pa završila u zatvoru na Bilicama!? Evo što je radila

Piše Dalmacija SD
7. ožujka 2024. - 10:55

Tijekom provođenja nadzora i kontrole prometa, sinjski policajci su u Otoku zaustavili 34-godišnju vozačicu automobila koja je sjela za upravljač nakon izvršnosti rješenja o ukidanju i oduzimanju vozačke dozvole, a prije ponovnog stjecanja prava na samostalno upravljanje motornim vozilom čime je prekršila odredbe Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

- Dovedena je u službene prostorije i nad njom je provedeno kriminalističko istraživanje. S obzirom na realnu sumnju da bi 34-godišnjakinja mogla nastaviti s činjenjem teških prometnih prekršaja, te je do sada tri puta pravomoćno prekršajno sankcionirana zbog teških prometnih prekršaja i izrečene su joj zabrane upravljanja vozilom, 34-godišnjka vozačica je nakon dovršenog istraživanja odvedena na Općinski prekršajni sud, a policija je u optužnom prijedlogu predložila izricanje zatvorske kazne, izricanje zabrane upravljanja vozilima "B" kategorije i trajno oduzimanje vozila s kojim je ostvarila obilježja prekršaja.

Nakon razmatranja optužnog prijedloga, sud je 34-godišnjakinji odredio zadržavanje u trajanju od 15 dana, nakon čega je odvedena u splitski zatvor - ističu iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 22:27