StoryEditorOCM
Obala‘VODOVOD‘ JAVLJA

Zbog puknuća cijevi bez vode popodne ostaju potrošači Slatina, Sv. Kaja, Kaštela, Trogira, Segeta i Okruga. Evo detalja

Piše Split SD
28. srpnja 2023. - 16:35

Iz "Vodovoda i kanalizacije" obavještavaju potrošače vode u Slatinama na Čiovu, Sv. Kaja, Kaštela, Trogira te općina Seget i Okrug, da će radi puknuća glavnog vodoopskrbnog cjevovoda doći do prekida vodoopskrbe u ranim poslijepodnevnim satima tj. nakon što se utroše količine vode koje se nalaze u vodospremama.

- Molimo potrošače da racionalno koriste vodu, da ne zalijevaju zelene površine i ne peru okućnice kako bi prekid vodoopskrbe prolongirali za kasne poslijepodnevne sate. Radnici ViK-a su na terenu i sanacija kvara je u tijeku. Popravak cjevovoda i ponovna uspostava vodoopskrbe očekuje se u subotu u jutarnjim satima.

Za privremenu opskrbu potrošača na raspolaganju će biti postavljeni spremnici s vodom i autocisterne s pitkom vodom prema rasporedu koji možete vidjeti na web stranici Vodovoda i kanalizacije.

Danas će spremnici s vodom i autocisterne bit će na raspolaganju od 16 sati do 23 sata, a sutra od 6 sati do uspostave uredne vodoopskrbe.

image
Vladimir Dugandžić/Ilustracija/Cropix

- Molimo potrošače da ne koriste uređaje za čiji rad je potrebna voda u količini i tlaku iz javne vodoopskrbne mreže. Upozoravaju se potrošači da nakon ponovnog puštanja vode može doći do zamućenja vode dok se ne uspostave normalni uvjeti tečenja.

O svim promjenama potrošači će biti pravovremeno obaviješteni putem službenih medija i naše web stranice www.vik-split.hr

Za sve dodatne obavijesti možete kontaktirati pozivni centar "Vodovoda i kanalizacije" na broj: 021 545-900 - poručuju iz ove komunalne tvrtke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 08:58