StoryEditorOCM
ObalaULAGANJA U RADNIKE

Za sezonu spremni: veće plaće za 5000 djelatnika ‘Valamara‘, kuharima i konobarima do 2000 eura, evo ostalih primanja

14. ožujka 2024. - 19:12

Renomirana hotelijerska tvrtka Valamar i ove godine nastavlja sa značajnim ulaganjima u zaposlenike te u dogovoru sa socijalnim partnerima povećava osnovnu plaću za više od 5000 djelatnika.

Kako tvrde iz Valamara, rastu i primanja za stručne pozicije – kuhara, konobara, recepcionara i niz drugih pozicija u hotelima, kampovima i ljetovalištima koja će u vrhu sezone iznositi između 1400 i 2000 eura neto.

Sobarice, pomoćni kuhari, pomoćni konobari, kuhinjski radnici, serviri i ostala radna mjesta primat će u vrhu sezone između 1000 i 1300 eura.

image

Valamarov hotel Meteor Makarska
 

Matko Begović

Zaposlenici koji žive u destinacijama i oni koji se trajno dosele ove godine će dobiti dodatnih 400 eura neto u okviru mjere ‘‘Živi destinaciju‘‘ kojom Valamar potiče cjelogodišnji rad i lokalno zapošljavanje te nudi niz pogodnosti za djelatnike u destinacijama u kojima posluje.

Tu su i benefiti poput programa ‘‘Krov nad glavom‘‘ kojim se stalnim zaposlenicima i stalnim sezoncima nudi mogućnost ostvarenja dodatka za najam stana u iznosu do 500 eura mjesečno.

Lani je Valamar zaposlenicima isplatio i brojne druge nagrade pa su djelatnici zaposleni kroz cijelu godinu primili 13. plaću i božićnicu u neto iznosu od 1000 eura, dok su sezonski radnici primili božićnice u iznosu od 70 do 200 eura.

Također, zaposlenici su dobili i dar za djecu od 133 eura po djetetu te Valfresco bon u iznosu od 133 eura za kupovinu svježih domaćih proizvoda.

Povrh toga, najuspješnije djelatnike Valamar dodatno nagrađuje izdašnim nagradama za poseban angažman, uspješnost i ostvarenje izvanrednih ciljeva. Nastavlja se i program nagrađivanja za zaposlenike koji uspješno preporuče buduće djelatnike u Valamaru u iznosu od 100 do 300 eura.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 13:33