StoryEditorOCM
ObalaPOPEO SE NA RUBNJAK

Teška nesreća na jednoj od najvećih dalmatinskih ulica: motociklist sa suputnicom udario u reklamu! Teško su ozlijeđeni

Piše Zadarski.hr
18. listopada 2023. - 10:43

U Ulici Ante Starčevića u Zadru, noćas se, 10 minuta prije ponoći, dogodila teška prometna nesreća u kojoj su ozlijeđene dvije osobe.

Prema rezultatima očevida, prometna nesreća se dogodila kada je 44-godišnji hrvatski državljanin upravljao motociklom bez registracijske oznake, nije se držao sredine obilježenog prometnog traka i kada je nakon skretanja ulijevo udario motociklom i popeo se na rubnjak

Tada se vozilo nastavilo nekontrolirano kretati uslijed čega je vozač, zajedno s 46-godišnjom putnicom, pao s motocikla i udarili su u reklamni pano, dok se motocikl prevrnuo i nastavio se nekontrolirano kretati rubnjakom.

Vozaču i putnici je pružena liječnička pomoć u Općoj bolnici Zadar, gdje su im konstatirane teške tjelesne ozljede.

Tijekom obavljanja očevida na mjestu događaja, u vremenu od 0.05 do 1.40 sati, promet tom dionicom glavne zadarske ulice privremeno je bio zatvoren te se odvijao obilaznim pravcima.

- U tijeku je kriminalističko istraživanje zbog kaznenog djela Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu kao i utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja - naglašavaju iz Policijske uprave zadarske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 05:27