StoryEditorOCM
KonavleKLUB OČEVA

BRAVO, TATE! Završio prvi ciklus radionica za očeve u Dječjem vrtiću Konavle

Piše PSD.
26. listopada 2017. - 14:43

U srijedu, 25. listopada je završio prvi ciklus programa radionica za očeve najmlađe djece „Klub očeva“ u Dječjem vrtiću Konavle. Važnost istih ogleda se u činjenici da su ove radionice prve takve vrste koje se provode na širem dubrovačkom području te se njima naglašava, često zanemarena, uloga oca u najranijim godinama djetetova života. Konavoski očevi, njih 12, osnaženi u svojoj roditeljskoj ulozi uspješno su završili ciklus od 4 radionice kroz koje su se, međuostalim, bavili temama odnosa s djetetom, odnosa s partnericom i odnosa s vlastitim ocem.

Završetkom prvoga ciklusa „Kluba očeva“,a najavljujemo i početak trećeg ciklusa radionica za roditelje djece do 5 godina (i mame i tate) “Rastimo zajedno“ sredinom siječnja 2018. godine. Kao i dosada, glavni je cilj radionica stvaranje poticajnoga i osnažujućega okruženja u kojemu roditelji s voditeljicama i s drugim roditeljima razmjenjuju iskustva o tome kako žive svoje roditeljstvo, upoznaju bolje sebe kao roditelja, načine na koje se odnose prema svojem djetetu te doznaju i za druge moguće načine odnošenja prema djetetu.

Za sve informacije o sudjelovanju u „Klubu očeva“ (samo za očeve) ili radionicama „Rastimo zajedno“ (za majke i očeve) možete se javiti psihologinji vrtića na e-mail tena.erceg1@gmail.com, a više o samim radionicama i načinima rada možete saznati na web stranici www.rastimozajedno.hr.

26. travanj 2024 02:51