Vijesti Crna kronika

CRNOGORSKA POLICIJA UHITILA HRVATA "NA PRIVREMENOM RADU" U TOJ ZEMLJI

Nakon sedam pljačkih teških 50.000 eura, Župljanin uhićen u osmoj!

CRNOGORSKA POLICIJA UHITILA HRVATA

Zbog sumnje da je u mjestima Crnogorskog Primorja počinio čak osam krađa, crnogorska je policija u mjestu Zelenika uhitila hrvatskog državljanina D.V. (40), inače mještanina Mlina koji je od prije poznat hrvatskoj policiji i pravosuđu. Riječ je o osobi koja je već odslužila kaznu za razbojništvo.

Prema neslužbenim, ali pouzdanim podacima koje je naš portal dobio iz policijskih krugova Crne Gore, D.V. je prije uhićenja u ponedjeljak 5. veljače navečer, s rukavicama na rukama i maskom na licu pokušao opljačkati megamarket “Idea“ u Zelenici. No, zatečen je i dao se u bijeg te ga je policija uhitila upravo tijekom bijega.

Prema dostupnim podacima, kod njega su nakon uhićenja pronađeni provalnički alat za sječenje metala i obijanje metalnih kasa, kao i tzv. pepermint sprej, poznatiji u javnosti kao "suzavac".

Prema prvim dostupnim poidacima, D.V. se sumnjiči da je počinio više pljački između Kotora i Herceg Novoga. Tako se sumnjiči da je opljačkao trgovinu “Idea“ u naselju Bijela, te trgovine lanca “Primato“ u Igalu i Zelenici, iz kojih je ukrao novac, cigarete, viski “Red Label“ i dio uređaja video- nadzora! Sumnjiči se i da je u samom Kotoru opljačkao supermarket “Idea“ te benzinsku pumpu “Eko Helenik Jugopetrol“ AD u Kotoru. Tamo je, doznajemo, obijao metalne sefove u objektima i iz njih uzimao novac.

Prema podacima MUP Crne Gore, ukupno pričinjena šteta tijekom opisanih provalničkih krađa u trgovine procjenjuje se na ukupno 24 tisuće eura, dok je vrijednost plijena pljačke benzinske pumpe oko 26 tisuća eura!

Naslovnica Crna kronika

Najčitanije

Vozio vepra na prtljažniku

Vozio vepra na prtljažniku
Na benzinskoj stanici u Neumu neobičan prizor - pravi pravcati vepar na prtljažniku starog mercedesa. Očito da z...
Vozio vepra na prtljažniku

Najnovije

Rampa na placi u Lapadu

Rampa na placi u Lapadu
Uz nedavno otvoreni vrtni centar na tržnici Lapad, gradska tvrtka Sanitat Dubrovnik pokrenula je i postavljanje ...
Rampa na placi u Lapadu