StoryEditorOCM
OstaloJUDO

VRATILO SE NAŠE ZLATO Sladak je ovo uspjeh, da slađi ne može biti!

14. studenog 2016. - 18:35

Pljesak kad su stigli, potom poljupci, stisak ruke, zagrljaj, Ivanu Šutalo su 'zatrpali' cvijećem, a njezin trener profesor Željko Đapić je dobio bajaderu. Prije nego su se ukrcali u Zagrebu u zrakoplov s kojim su stigli u Dubrovnik,  Đapić je istaknuo kako je Ivanin uspjeh, naslov europske prvakinje, sladak, da ne može biti slađi.

- Radili smo naporno. Nadali se kako ćemo uspjeti. Ovo je povijesni uspjeh. Nemojte zaboraviti, Ivana Šutalo je prva koja je donijela zlato za Hrvatsku s mlađe seniorskog prvenstva Europe! – podvukao je Đapić.

Ivana je prije dva dana u Tel Avivu osvojila zlato u kategoriji preko 78 kilograma, napravila korak naprijed u odnosu na prošlu godinu kada je u Bratislavi bila druga u istoj konkurenciji, a što joj je do jučer bio najveći uspjeh u karijeri. U Izraelu je ostvarila tri uvjerljive pobjede. Baš je dominirala. Potvrđuje to podatak kako se na tatamiju nije zadržala ukupno ni tri minute. U finalu je sve bilo jasno nakon niti 20-ak sekundi.

- Umorna, ali sretna. Presretna. Sad ću se odmoriti. Trebat će sad skupit snage za proslaviti ovaj veliki uspjeh - nije skrivala sreću judašica Dubrovnika.

26. travanj 2024 09:25