StoryEditorOCM
ŽupaOglasio se načelnik

Silvio Nardelli o potvrđenoj optužnici: ‘Zadovoljan sam jer će konačno završiti ova trakavica tijekom koje sam imao niz neugodnosti‘

Piše Dv
29. kolovoza 2022. - 13:20

Nakon objave kako je potvrđena optužnica USKOK-a od prije više od deset godina pred Županijskim sudom u Splitu, za komentar smo zamolili načelnika općine Župa dubrovačka Sivlija Nardellija: 

- Žao mi je što nakon punih 13 godina dolazi do podizanja optužnice, ako je već morala biti podignuta onda bih volio da je to bilo davnih godina. Praktično ovaj postupak traje od 2009. godine, a mogu reći ono što sam rekao i te godine, a to je da apsolutno nisam napravio ništa nezakonito i ništa nečasno. Očekivao sam da optužnica neće biti podignuta, premda su mi odvjetnici govorili da kad takav postupak krene uvijek dolazi do njezinog podizanja. S druge strane mogu reći da sam zadovoljan jer će se konačno završiti ova trakavica, a kroz sve ove godine doživio sam  uistinu niz neugodnosti vezano po tom pitanju. Kad god bi se  neki novinar ili medij  sjetio i  kada je to nekome odgovaralo bio sam prozivan, a posebno je to dobilo veću razinu u vrijeme predizbornih kampanja u vrijeme izbora. Očekujem da ću kroz sudski postupak koji će uslijediti dokazati svoju potpunu nevinost u cijeloj toj priči, rekao je Nardelli.

26. travanj 2024 16:19