StoryEditor
ŽupaPALAČA RANJINA |

IDEJNI PROJEKT VRIJEDAN 250 TISUĆA KUNA Dobroslavić i Nardelli potpisali Sporazum o zajedničkom ulaganju u OŠ Župa dubrovačka

Piše Dv
13. studenog 2020. - 13:39
Župan Nikola Dobroslavić i načelnik Općine Župa dubrovačka Silvio Nardelli potpisali su u petak u palači Ranjina Sporazum o zajedničkom ulaganju u OŠ Župa dubrovačka.

image
DNŽ


Potpisivanju su nazočili u zamjenica župana Žaklina Marević, pročelnica UO za društvene djelatnosti Jelena Dadić i pročelnik Jedinstvenog upravnog odjela u Župi dubrovačkoj Jure Marić.

Sukladno Sporazumu Dubrovačko-neretvanska županija financirat će izradu Idejnog projekta za rekonstrukciju i dogradnju OŠ Župa dubrovačka i sportske dvorane vrijednog 250 tisuća kuna.

Općina Župa dubrovačka obvezala se uložiti ukupno 115 tisuća kuna čime će biti financirana već gotova izrada Projektnog zadatka za izradu projektne dokumentacije za rekonstrukciju i dogradnju škole, izrada tri varijantna rješenja planiranog zahvata rekonstrukcije i dogradnje te postavljanje kliznih vrata na ulazu u zonu škoel kao i postavljanje i popravke ograde oko školskog dvorišta i pojačanu kontrolu koštenja dvorišta i parkinga.

image
DNŽ


Dogradnjom škole osigurat će se i deset novih učionica, a s obzirom na sve veći broj učenika u Župi dubrovačkoj.
loading...

Izdvojeno

23. studeni 2020 14:13