StoryEditorOCM
PelješacEU PROJEKT

Zajedno smo jači

Piše PROMO
22. svibnja 2023. - 11:28

Izvanredno partnerstvo, vrijedni volonteri, stručnost vanjskih stručnjaka i predanost svih sudionika - ključni su čimbenici uspjeha projekta "Zajedno smo jači". Kroz ovu objavu želimo izraziti duboku zahvalnost svima koji su doprinijeli ostvarenju ovog izvanrednog projekta.

Prvo i najvažnije, želimo zahvaliti našim partnerima. Njihova podrška i suradnja omogućili su da projekt "Zajedno smo jači" postane stvarnost. Bez njihove vjere u našu inicijativu i njihove potpore, ne bismo bili u mogućnosti pružiti ovakve vrijedne radionice za naše članove udruge, djecu i volontere.

Posebnu zahvalnost upućujemo našim volonterima. Vaša nesebična predanost i entuzijazam su srž ovog projekta. Vaša radna snaga, vještine i ljubaznost neizmjerno su važni za uspješno provođenje radionica izrade suvenira. Vaša energija i predanost inspiriraju sve nas i pokazuju da dobra djela i dalje imaju snagu mijenjati svijet.

Također, ne bismo mogli postići ovaj uspjeh bez stručnosti i znanja vanjskih stručnjaka koji su nam pružili dragocjene smjernice i podršku. Njihov doprinos omogućio nam je da podignemo kvalitetu radionica na višu razinu i pružimo sudionicima izvrsno iskustvo u izradi suvenira.

Naravno, ne smijemo zaboraviti naše vrijedne sudionike projekta. Vaša sudjelovanja, kreativnost i entuzijazam dali su projektu "Zajedno smo jači" svojstvenu dinamiku. Vaše ideje, trud i angažman čine ovaj projekt još vrijednijim i donose zajedničko zadovoljstvo u ostvarenju ciljeva.

Zaključno, kroz projekt provedeno je više od 140 radionica izrade suvenira i pripravaka ljekovitog bilja, održana su gotovo svakodnevna savjetovanja za roditelje i djecu s OSI i TUR te je provedeno nekoliko edukacija i okruglih stolova. Nastavljamo s ponosom i entuzijazmom, gradeći na postignutim temeljima i šireći pozitivni utjecaj projekta "Zajedno smo jači". Hvala svima na vašem doprinosu i podršci.

Udruga djece s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom “Djeca Pelješca “, Janjina 68, 2. kat, 20246 Janjina, s partnerima Općina Janjina, Udruga Dva skalina i Udruga Poseban prijatelj provodi  projekt  Zajedno smo jači (UP.04.2.1.11.0040), u vrijednosti od 472.038,68 kuna.

Projekt traje 18 mjeseci, s ugovorenim iznosom od 472.038,68 HRK, od čega je 85% (401.232,87 kn) financirano iz Europskog socijalnog fonda, a 15% iz Državnog proračuna Republike Hrvatske (70.805,81)

image

PROJEKT ZAJEDNO SMO JAČI

Sadržaj objave isključiva je odgovornost udruge Djeca Pelješca.

26. travanj 2024 06:06