StoryEditorOCM
NeretvaSPORTSKA INFRASTRUKTURA

Dovršena obnova malonogometnog i košarkaškog terena ŠRC Močvara u Pločama, gradonačelnik Krstičević: ‘Nadam se da će novi tereni biti poziv i za druge da ih počnu koristiti!‘

Piše Dv
28. kolovoza 2023. - 11:32

Dovršena je obnova malonogometnog i košarkaškog terena ŠRC Močvara. Nakon 3 mjeseca radova, kompleks je doživio temeljitu sanaciju. Tereni su dobili novu, otpornu akrilnu podlogu te novu opremu, saniran je sustav odvodnje, sanirani su zidovi, očišćene sjedalice, uređena je površina oko bućališta (početkom rujna će se srediti i samo bućalište), asfaltirane su površine oko i između terena te je zasađena trava i šest stabala maslina.

S obzirom na to da je nogometni teren dovršen prije 15-ak dana, tradicionalni turnir "Ko to more platit" neometano se održava i ove godine.

image

Močvara prije

Grad Ploče
image

Dovršena je obnova ŠRC Močvara

Grad Ploče

- Nakon godina dotrajalosti, Močvara je sada sportski kompleks dostojan brojnih sportaša rekreativaca u našem gradu, ugodan za korištenje i ugodan oku. Nadam se da će novi tereni biti poziv i za druge da ih počnu koristiti. Veseli me što smo realizirali još jedan od najavljenih projekata u sportsku infrastrukturu. U tijeku su radovi na obnovi kompleksa Gusar u Kominu, a uskoro slijedi i izgradnja Rekreativne zone Banja s multifunkcionalnim igralištima za košarku i mali nogomet“, istaknuo je gradonačelnik Mišo Krstičević.

27. srpanj 2024 02:44