StoryEditorOCM
KonavlePOVODOM DANA OPĆINE

Svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Konavle, dodijeljene nagrade laureatima. Pogledajte kako je bilo

Piše r. r.
21. listopada 2024. - 23:32
Dubrovnik, 211024. U skolskoj dvorani na Grudi, povodom Dana opcine Konavle, odrzana je Svecana sjednica Opcinskog vijeca Konavala. Na fotografiji: zahvalnica opcine Konavle udruzi Libertas Foundation, San Pedro, Kalifornija.Bozo Radic/Cropix

Povodom Dana Općine Konavle u sportskoj dvorani na Grudi održana je svečana sjednica Općinskog vijeća.

Uvodno je predsjednik Vijeća, Ivo Simović Crni pozdravio okupljene, a načelnik Općine, Božo Lasić istaknuo kako je iza njih uspješna godina i rezultati na koje su ponosni.

Župan dubrovačko - neretvanski, Nikola Dobroslavić iskazao je zadovoljstvo partnerstvom Županije i Općine u brojnim projektima te se veseli projektu OŠ Cavtat.

Gradonačelnik Grada Dubrovnika, Mato Franković rekao je kako su Konavle poznate po poštivanju tradicije i da u tome leži ključ uspješnosti kraja. Pohvalio je suradnju Grada i Općine.

Na sjednici su dodijeljene ovogodišnje nagrade laureatima pa je tako Nagradu za životno djelo Općine Konavle dobio don Miho Demović (posthumno), Nagradu Općine Konavle dr. Antun Car, a Zahvalnicu Općine je dobila Libertas Foundation iz San Pedra u SAD-u.

21. listopad 2024 23:36