StoryEditor
KonavlePROJEKT ”PODIGNIMO LETVICU VISOKO”

Prijavite se na besplatne treninge juda, stolnog tenisa i košarke

Piše DV
4. listopada 2019. - 17:53
Zajednica sportova Općine Konavle kao prijavitelj i Općina Konavle kao partner provode projekt „Podignimo letvicu visoko“, financiran iz Europskog socijalnog fonda, programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020 u sklopu kojega se realizira niz aktivnosti s ciljem povećanja uključenosti mladih s invaliditetom i djece s teškoćama u razvoju u zajednicu kroz šport. Projektne aktivnosti u cijelosti su financirane sredstvima Europske unije u ukupnoj vrijednosti od milijun i pol kuna, dok je trajanje projekta 18 mjeseci.

Nakon uspješno održanih ljetnih treninga plivanja i vaterpola, nastavljamo s aktivnostima kroz održavanje besplatnih treninga juda, stolnog tenisa i košarke. Ovim aktivnostima želi se motivirati mlade s invaliditetom i djecu s teškoćama u razvoju na sudjelovanje u sportskim aktivnostima, a time i stjecanju novih sportskih i društvenih vještina.

Treninzi kreću od 07.10.2019., i to po sljedećem rasporedu: stolni tenis (ponedjeljak 7. listopada u 17 sati u dvorani Osnovne škole Gruda), judo (četvrtak 10. listopada u 18 sati u dvorani Osnovne škole Cavtat), košarka (petak 11. listopada u 13 sati u dvorani Osnovne škole Cavtat). Iz Općine Konavle pozivaju sve zainteresirane pripadnike ciljne skupine da se uključe u sportske aktivnosti.

Treninzi su otvoreni za sve obzira na prethodno iskustvo!

Iz općine napominju kako svi zainteresirani više informacija mogu dobiti od Ivana Kralja na broj telefona 095/544 8968 ili posredstvom e-maila i.kralj24@gmail.com a informacije je moguće dobiti i preko web stranica Općine Konavle te Zajednice sportova Općine Konavle. Inače, zbog praznika Dana neovisnosti republiek Hrvatske trening juda se neće održati 8. listopada. Prvi trening juda održat će se u četvrtak 10. listopada, a od idućeg tjedna treninzi će se nastaviti održavati i utorkom od 18,30 sati.
13. travanj 2021 18:48