StoryEditorOCM
DubrovnikMALIŠANI DJEČJEG VRTIĆA GRUŽ

Uz tombulu obilježili Dan očeva

18. ožujka 2017. - 02:43

Mališani iz Dječjeg vrtića Gruž obilježili su u petak, zajedno sa svojim očevima i odgojiteljicom Majom Šoš, Dan očeva. 

-Uoči blagdana sv.Josipa koji se slavi kao zaštitnik očeva, odlučili smo u našem vrtiću obilježiti Dan očeva. Zaključili smo kako je najbolje obilježiti ga zajedničkim druženjem i igrom. Izabrali smo tombulu i osigurali po tri pristojne nagrade za svaku ternu, činkvinu i tombulu. Po jednu besplatnu krartelu dobili su svi sudionici, brojeve smo izvlačili iz vrećice a na trostruke nagrade smo se odlučili kako bi bilo što više dobitnika i što više sretnih lica- rekla nam je teta Maja, kako je svi malilšani u Gružu zovu.
 
Naravno, bilo je na tombuli i majki, ali su u ogromnoj većini preednjačili očevi. Treba li naglasiti da je originalna ideja o zajedničkom druženju roditelja i djece u cjelosti uspjela. Nema sumnje kako će već iduće godine primjer Gruža slijediti još neki gradski vrtići. Jer, usklici zadovoljstva svaki put kad bi bio izvučen broj kojeg imaju na karteli te "navijanje" da se izvuče upravo određeni broj, bili su neopisivi. Jednako tako bila su vesela i dobacivanja, komentari i provjere dobitnih kartela.

Provjera regularnosti povjerena je jednom nonu koji je imenovan ze predsjednika Povjerenstva i time je baš sve štimalo kako treba. Recimo na kraju samo:

-Bravo za mališane, njihove roditelje i odgojitelje gradskog vrtića Gruž.
 
 

01. svibanj 2024 21:23