StoryEditorOCM
DubrovnikZA HRABRE BRANITELJE

Uoči Dana dubrovačkih branitelja položeni vijenci na širem gradskom području

Piše dv
5. prosinca 2023. - 13:04

Ususret Danu dubrovačkih branitelja predstavnici Grada Dubrovnika danas su odali počast poginulim hrvatskim braniteljima na spomen obilježjima na gradskom području.

 

Kod spomen obilježja broda Sveti Vlaho te na Bosanci i na Strinčjeri, vijence su za hrabre branitelje položili zamjenica gradonačelnika Jelka Tepšić, pročelnica Upravnog odjela za gospodarenje imovinom, opće i pravne poslove Marijeta Hladilo i pročelnik Upravnog odjela za izdavanje i provedbu dokumenata prostornog uređenja i gradnje Zdenko Medović.

 

Pročelnica Upravnog odjela za izgradnju i upravljanje projektima Paula Pikunić Vugdelija, pročelnik Upravnog odjela za proračun, financije i naplatu Ante Vojvodić te pročelnik Službe za unutarnju reviziju Ivan Bajić počast za sve stradale odali kod središnjeg spomen obilježja u Komolcu, u Novoj Mokošici kraj skloništa, u Mokošici na moru te na Osojniku.

 

Kod spomen obilježja na Mrčevu, Gromači, u Trstenom i u Zatonu vijence su položili i svijeće zapalili gradski vijećnik Ivo Lučić, pročelnik Upravnog odjela za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo Dživo Brčić i pročelnica Upravnog odjela za komunalne djelatnosti, promet i mjesnu samoupravu Matilda Krile Prkoča.  U Trstenom im se pridružio predsjednik Vijeća MO Trsteno Antun Bošković.

 

Polaganju vijenaca pridružili su se i predstavnici gradskih kotareva, Udruga proisteklih iz Domovinskog rata te članovi obitelji poginulih branitelja i civila, 

 

27. travanj 2024 08:51