StoryEditorOCM
DubrovnikULAZ BESPLATAN

Tko je propustio likovnu radionicu, još stigne na Pizza festival i koncert Grše u TUP-a!

Piše dv
14. listopada 2023. - 17:29

Pizza Festival, u organizaciji TUP-a, Grada Dubrovnika i provjerene ekipe za festivale zvane ‘Kokoš ili jaje‘  definitivno je odličan start u ono što slijedi u prostoru ove nekadašnje tvornice koja će, uvjereni smo, postati centar kreativne industrije juga Lijepe Naše. 

Sunčano vrijeme izmamilo je brojne posjetitelje na treći dan dubrovačkog Pizza festivala na kojem je veliko zanimanje malih Dubrovčana izazvala likovna radionica poznate splitske dizajnerice Anamarije Asanović na kojoj su se stvarale papirnate kreacije na temu mnogima omiljenog jela. Radionica će se održati i u nedjelju 15. listopada, a ostalo je još svega nekoliko mjesta.

Da je pizza dokaz da se ljubav kaže isto na svim jezicima pokazuje i veliki interes Dubrovčana koji ovih dana jedva čekaju doći u TUP! Obilje najukusnije hrane, osvježavajućih pića i ‘industrijskog’ ambijenta s dodatkom moderne umjetnosti pokazali su se kao magičan spoj jer posve je jasno da Gruž doista s razlogom nosi etiketu jednog od najkul kvartova u Europi.  Pizza kreacije na prvom dubrovačkom Pizza festivalu potpisuju vrhunski pizza-entuzijasti: Pista & Pazza, Pizza Social Club, Beg‘s Plant Based i Poma Food Boutique.

Večeras svakako ne propustite koncert mnogima omiljenog splitskog repera Grše!

Radno vrijeme festivala je od podne do ponoći, a ulaz je besplatan! 

 

 

04. svibanj 2024 00:31