StoryEditorOCM
DubrovnikNA FACEBOOKU

Studentica Doris Bender uputila dirljivu poruku: ‘Hvala svima od srca što ste mi uljepšali one najteže dane!‘ Iz Sveučilišta poručilI: ‘Hvala tebi što ne odustaješ, uz tebe smo!‘

Piše Dv
15. veljače 2022. - 10:06

Studentica Poslovne ekonomije, smjera IT menadžment na Sveučilištu u Dubrovniku, Doris Bender, koja je u posljednje vrijeme bila na liječenju u Zagrebu cijelo vrijeme je imala podršku obitelji, prijatelja, ali i kolega i nastavnika. Posebno su to dokazali tijekom plemenite humanitarne akcije dubrovačkog Sveučilišta "Pjesmom za Doris" kojom su se, zahvaljujući dobrim ljudima koji su se uključili u akciju, prikupila sredstva za nabavku aparata za kisik. Studentica se dirljivom porukom zahvalila svima:

- Dragi profesori, kolege i nenastavno osoblje Sveučilište u Dubrovniku, dragi svi koji ste nazočili predivnoj noći “Pjesmom za Doris” i pružili mi veliku moralnu podršku za vrijeme mog dugog petomjesečnog boravka u bolnici, veliko Vam hvala. Također, hvala na prikupljenim sredstvima za prijenosni kisik koji je danas stigao i koji će mi sigurno olakšati rehabilitaciju te mi omogućiti povratak donekle normalnom životu. Hvala svima još jednom od srca što ste mi uljepšali one najteže dane, napisala je Bender.

- Nama studenti nisu broj… Hvala svima koji su se odazvali akciji i hvala tebi Doris Bender što ne odustaješ. Uz tebe smo! - poručili su iz Sveučilišta na svojoj Facebook-stranici.

Podsjetimo, kolege sa studija zapjevali su svojoj kolegici ispod prozora zagrebačke bolnice, a sredinom prosinca prošle godine ispred Studentskog doma, kad je koncert pod nazivom „Pjesmom za Doris” i održan, zapjevalo je cijelo Sveučilište.

02. lipanj 2024 15:42