StoryEditorOCM
DubrovnikULICA PETRA KREŠIMIRA IV

Stigla teška mehanizacija

8. siječnja 2018. - 15:16

Od danas pa do sredine veljače trajat će režim privremene regulacije prometa u Ulici Petra Krešimira IV tijekom kojeg perioda će se sanirati uveliko oštećeni asfaltni pokrov kolnika te izuzetno prometne ulice.
 
Od spoja s Putom od Bosanke nadalje prema Turističko- ugostiteljskoj školi i Viktoriji počeli su radovi zbog kojih je u nekim dijelovima te ulice zabranjeno zaustavljanje i parkiranje vozila. Građanima koji se ogluše na tu obavijest od strane izvođača radova, tvrtke Tehnogradnja, vozila će biti uklonjena uz pomoć "pauka" i o njihovu trošku, kako je to napisano u obavijesti koja se na vidnim mjestima pojavila odmah nakon novogodišnjih prazika.

Potpuno je zabranjen promet svih teretnih vozila težih od 7,5 tona. Grad je preuzeo obvezu da, u slučaju nužnog zatvaranja za promet određene dionice ulice u kojoj se izvode radovi, prvenstveno između Turističko-ugostiteljske škole i okretišta Viktorija, će Upravnog odjela za promet posebno obavijestiti o načinu prometovanja od i prema naselju Zlatni potok.

06. svibanj 2024 05:11