StoryEditorOCM
DubrovnikTRUE CARE PRISTUP |

STIGAO JE SKIN ANALIZATOR High Care Centar KarliK jedini u Dubrovniku vlasnik najnovijeg i najmodernijeg uređaja za analizu kože lica u regiji

Piše DV
22. lipnja 2021. - 11:01


KD Analysis - uređaj za profesionalnu i dubinsku analizu kože lice stigao je i na krajnji jug Lijepe Naše! U suradnji s Kristinom Ukalović, edukatoricom, voditeljicom REVIDERM akademije te regionalnom zastupnicom REVIDERM-a, uređaj je predstavljen u High Care Centru KarliK.

image
Vlasnica Karlik High centra Marija Šuško Karlić, regionalna zastupnica Reviderma i edukatorica Kristina Ukalović i zaposlenica.


Riječ je o uređaju koji je početak svih profesionalnih tretmana lica, ali i važan faktor tijekom konzultacija o koži.
Ovaj skin analizator točno određuje tip kože, stupanj vlažnosti, teksturu i probleme kože lica, a potom iskusni kozmetičari preporučuju tretman i preparat za kućnu njegu.


Inače, KD Analysis je hrvatski proizvod, a za koji je softver smislila upravo Kristina Ukalović, a koji omogućuje medicinsku analizu kože što je preduvjet uspješnosti svakog tretmana, ali i prvi korak do lijepe i zdrave kože.
Kao vlasnica High Care Centra mogu iskreno reći kako sam neizmjerno sretna i ponosna što svojim klijentima od sada mogu ponuditi još bolju uslugu, ali i osigurati još veću učinkovitost svakog tretmana.

image

Marija Šuško Karlić, vlasnica Karlik High Care centra


Konstantnim ulaganjem u svoje znanje, ali i aparate koje koristim prilikom izvođenja tretmana nastojim svim svojim klijentima i klijenticama približiti i pružiti posve drugačiji pogled na tretmane i njegu kože lica.
I upravo ta sinergija znanja, aparata i preparata glavni su elementi True Care pristupa koji je prepoznat kao jedinstveni način rada, gdje se svakom klijentu pristupa individualno.

27. travanj 2024 05:41