StoryEditorOCM
ZabavaCENTAR KARLIK|

Što znači oznaka HIGH CARE u našem nazivu i što klijent dobiva?

Piše PSD.
25. ožujka 2021. - 12:06

Osnova ideja High Care koncepta je da klijent u svakom High Care centru, bilo gdje na svijetu, dobiva istu standardiziranu visoko kvalitetnu uslugu. Riječ o holističkom pristup rješavanju problema klijenta, a filozofija High Care koncepta je jednostavna i jedinstvena. Zasnovana je na kvaliteti proizvoda i uvjerenju da su ljepota i zdravlje osnova kvalitetnog i potpunog življenja.
High Care centar upotrebljava brand Weyergans High Care za kozmetičke pripravke i aparate. Većina aparata i preparata je patentirana i zaštićena, a isto vrijedi i za metode kojima se izvode tretmani.
Utemeljitelj i osnivač branda je Rudolf Weyergans, diplomirani medicinski sociolog. A da bi neki centar uopće nosio naziv HIGH CARE potrebno je završiti akademiju u Dürenu (Njemačka) nakon čega se stječe licenca za rad. Upravo nakon završene te akademije i ulaganja u svoju edukaciju, znanje i rad moj Medicinsko kozmetički centar KarliK postao je jedini HIGH CARE Centar u Dubrovačko neretvanskoj županiji.
S obzirom na to kako High Care istraživački tim neprekidno radi na usavršavanju starih i uvođenju novih tretmana i metoda za unapređenje zdravlja i estetike tijela potrebno je i neprestano nadopunjavati svoje znanje treninzima i stručnim seminarima. Jer, to je jedini način da neki centar i dalje nosi naziv HIGH Care, a samim tim i nastavi osiguravati svojim klijentima standardiziranu visoko kvalitetnu uslugu.
Inače, Weyergans High Care je njemački medicinsko-kozmetički brand, koji nosi titulu osvajača kozmetičkog Oskara za terapiju celulita, anti age pristupu i preparatima vrhunske kakvoće.
Uz patentirana medicinsko-tehnološka i visoko¬kvalitetna klinički ispitana medicinsko-kozmetička rješenja, Weyergans ima odgovor na ono što klijenti najviše traže: terapija celulita, program mršavljenja, anti age tretmani, holistički pristup njege kože lica i tijela, rehabilitacija, vrhunski profesionalni kozmetički preparati, učinkoviti dodaci prehrani.
Weyergans High Care je više od ljepote i baš zato svim svojim sadašnjim i budućim klijentima želim HIGH CARE dobrodošlicu u KarliK centar.

25. travanj 2024 16:12